İş konusunda eşimin ailesi tarafından çok üzerime geliniyor napmalıyım

asudese

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-9
Puanlar
26
Selamlar
Daha once de bu konu hakkında ıs bulamadıımdan soz etmıstım denıyorum aslında karsıma cıkan ıslere gıdıyorum ama bır sekılde olmadı ya sıgortamı yapmıyolar eksık yapıyolar ya saatlerı uymuyor en son gırdıgım bır yer vardı mesela mobılyacı adam gel basla dedı gıttım bır hafta sonunda satısın yok dıye cıkardı boyle ıslerde de uzun soluklu kalamıuorum
Gecenlerde esımın akrabasına oturmaya gıttık ben edebıyat ogretmenıyım daha once bır sırkette tanıdık varmı nasıl basvuralım dıye esım onlara sormustu ondan sanırım kendılerıne hak gorup oraya senı almazlar mulakatta elenırsın muhasebe bılgın yok ben snn edebıyat okudugunu bılmıyodum napcaksın boyle gır cık ıslere olmaz 3 yıl falan bır yerde sabretmen lazım gıbı soylemlerde bulundular ben 27 yasında evlı ve cocuk sahıbıyım daha oncede 6 yıl cagrı merkezınde dırsek curuttum cocuk oldugu ıcın ısı bırakmıstım sımdı boyle seyler duymak cok agrıma gıttım utandım acıkcası saygısızlık olmaması ıcın bısey de demedım ama resmen vasıfsızsın dedı kadın bana
Eve gelınce esıme rahatsız oldugumu soyledım cok takıyosun takma onların tarzı bu deyıp gecıstırdı
Sorun bende mı sızce sız olsanız napardınız

Selamlar, konunun sizinle hiçbir alakası yok inanın, bazı insanların üslubu, tarzı böyle. Rahatsız olduysanız sınır koyun, daha az görüşün, iş konularını konuşmak istemiyorum deyin.
Edebiyat okumak kötü bir şey değil, utanılacak sıkılınacak bir şey hiç değil. Gönlünüze göre bir iş bulursunuz inşallah :)

Aman kocam adam olsaydı da benim çalışmama gerek kalmasaydı deyip geçin. Eşiniz de sizi savunması gerektiğini zor yoldan öğrensin. Eşi asgari ücretli işlerde çalıştıran erkeklere hiç tahammülüm yok gerçekten, ya melek olmalılar ya melek olmalılar. Karınız elinden geleni yapıp geçinmek için çalışıyorsa bir zahmet toz kondurmayın laf söylemeyin ya

`