- 9 Ocak 2024
- 132
- 41
- 18
- 27
- Konu Sahibi sanslikiz1483
-
Tepkilerinden çekiniyorum psikolojik olarak kaldırabilecek günlerimde değilimdeneyimin var az çok deme illa ki iş bulursun
sakın yalan söyleme yalan yalanı doğurur altından kalkamazsın
Bilmiyorumişler yavaşladıysa şimdi kim yapacak işleri
Bilmiişler yavaşladıysa şimdi kim yapacak işleri
Çoğu hukukçu üniversiteden vasıfsız mezun oluyor. Aslında okurken yazları bir hukuk bürosunda ücretsiz çalışıp iş öğrenseydiniz çevreniz genişlerdi.
Sakin olun her ise atlamayın. Özellikle büyük şehirde iseniz güzel bir iş bulursunuz.
İşler yavaşlamamıştır zaten ekonomi kötü küçülmeye gitmişlerdir kendinizde aramayın suçu
Şu an avukat ilanları yoksigorta hukuku aslında geniş bir yelpazedir.
O alanda uzmanlaşman senin için çok büyük artı olur.
Sigorta firmalarına başvurdun mu?
İş konusunda da önerilere açığım maddi durumumuz iyi değil çalışmak zorundayım
kulağını tıkayıp odana kapanacaksınTepkilerinden çekiniyorum psikolojik olarak kaldırabilecek günlerimde değilim
Bilmi
Ankaradayım öğrenciyken staj yaptım
İstanbul barosu’nun sitesinde bilgi havuzunda bir sürü avukat ilanı var ama tabiyki istanbulda. Diğer barolara hiç bakmadım kendim istanbul barosuna kayıtlıyım diye ama kesin Ankara barosunda da vardır. Oraya iş aradığına dair ilan ver, genel bilgilerini yaz, aynı zamanda ilanlara da başvur. İlan veren arkadaşlarıma genelde dönüşler oldu.Şu an avukat ilanları yok
Bende ankaradayım bugün ilanlara cv attımİstanbul barosu’nun sitesinde bilgi havuzunda bir sürü avukat ilanı var ama tabiyki istanbulda. Diğer barolara hiç bakmadım kendim istanbul barosuna kayıtlıyım diye ama kesin Ankara barosunda da vardır. Oraya iş aradığına dair ilan ver, genel bilgilerini yaz, aynı zamanda ilanlara da başvur. İlan veren arkadaşlarıma genelde dönüşler oldu.
Barodaki ilanlara mı attın başka sitelerden mi ilan baktın? Avukatlar yanına çalışan aradığı zaman genelde kariyer.net, linkedin gibi sitelerden aramaz, baronun ilanlarında arar. Ayrıca kendin de ilan ver iş aradığına dair. Çalışma saatlerin esnekse ve bunu yazarsan çok işlerine gelir.Bende ankaradayım bugün ilanlara cv attım
Barodan attım diğer sitelerden de bakıyorum haftasonu şehir dışına çıktığım için çok uygun olmuyor haftasonu çalışmak ama mecbur kalırsam çalışırımBarodaki ilanlara mı attın başka sitelerden mi ilan baktın? Avukatlar yanına çalışan aradığı zaman genelde kariyer.net, linkedin gibi sitelerden aramaz, baronun ilanlarında arar. Ayrıca kendin de ilan ver iş aradığına dair. Çalışma saatlerin esnekse ve bunu yazarsan çok işlerine gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?