İş konusunda tavsiye verir misiniz ?

Ofise haciz geldi kapattılar ofisi de .

Ailenize yalan söylemeyin, bu durum sizi daha da yıpratır altından kalkmak çok zor olur, gencecik avukat kızları var ne güzel, birçok insanın istediği bir durum, söyledikleri şeyler ailelerin çoğunun ettiği laflar, etkilenmemeye çalışın, ailelerin her sözünü ciddiye alsak inanın yaşanmaz, mutlaka iş bulacaksınız, zaman verin kendinize bu süreçte umutsuz, mutsuz hissetmeyin, çabalıyorsunuz ve bu saygı duyulacak bir durum, yolunuzun açık olmasını dilerim.

Çok üzülüyorum yıllarca emek verip okuyup mezun olup da şu şekilde çalışmak zorunda kalan herkese. Eskiden üniversite okumuş özellikle hukuk çok saygın tak diye mesleği hazır öyle bilirdik şimdi verilen emeklerin bile karşılığı alınmıyor. Yok kpss yok bilmem ne gerçekten çok yorulduk şu işlerden artık. Allah yardımcınız olsun maalesef en en iyi bölümden bile mezun olsanız çok iyi bi yerde bile işe başlasanız mobing denen şeyle karşılaşıyorsunuz artık. Genelde üniversite okurken bi staj görülüyor bi çevre ediniliyor bu da mezun olduktan sonra iş bulma açısından bi imkan sağlıyor. Yok mu hiç öyle tanıdığınız falan yardımcı olmasını isteseniz

İlk girdiğim yere bir tanıdık avukat vasıtasıyla girdim aslında orda da ofisin fiziki koşulları aşırı pis olması yemek yok yol ücreti yok dişimi 8 ay sıktım burda da geldiğim saatten akşama kadar çalışsam da bitmiyordu zaten sürdürülecek bir tempo değildi haftasonları bile kaygıdan rahat olamıyordum ama çıkarılmak beni mahvetti zaten yöneticim de kalbini kırdım kötü davrandım hakkını helal et dedi yinede çok üzüldüm

Keşke herkes sizin gibi saygı duyulacak bişey olduğunu düşünse ben kendimi mahvolmuş hissediyorum ailemin tepkisi çok kötü olacak

Hayatta insanın başına gelebilecek çok kötü şeyler var inanın işten çıkarılmak bunların yanında hiçbir şey, ailenize karşı dik durun, suçlanmayın, elimden geleni yapıyorum, bu süreçler normal, iş bulacağım, daha fazla konuşmayın demeyi deneseniz, geçim sıkıntısı olabilir ama bunun yükünün sizin omuzlarınızda olması haksızlık. Bu günler geçecek ve hayatınız yoluna girecek, kendinize inancınızı kaybetmeyin. Mahvolduğunuzu düşünmeyin genceciksiniz, sağlıklısınız. Göreceğiniz güzel günler var.

Bu günler hiç bitmeyecek her girdiğim yerde mobbing baskı olacak hayatım boyunca iş arayacakmışım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…