- 7 Şubat 2015
- 53
- 55
- 88
- Konu Sahibi Almays_gulus
-
Okulunuz 1. Öğretimse harç ödemediğiniz için zaten bedava okumuş oluyorsunuz. Aynı şehirdeyse sadece yol parası vererek gidebilir,yemekhanede ucuza yemek yiyerek derslerinize girebilirsiniz. Ek bir getiriye ihtiyacınız varsa kına kavanozları,nişan hediyelikleri,bebek süsleri hazırlayıp satabilirsiniz.
Umarım okulunuza devam edebilirsiniz.
Birinci öğretim değil...Yemek felan değil de yol parası falan işte...Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için...
Bebek kapı süsü, isimli gece lambası, amigurumi bebekler...
Önce biraz dişinizi sıkıp başlayabilirsiniz okula sonra dersleri sıkı tutup yanılmıyorsam %10luk başarı dilimine girerek 1. öğretim sayılıp harç ödemekten kurtulabilirsiniz. Eskiden böyle bir şey vardı. Bir öğrenci işlerine danışın isterseniz
Evde çocuk bakabilirsiniz.
Sigortanız da olur ,
Elinize para da geçer.
Kokulu sabunlar vb.bebek şekerleri yapabilirsiniz
Hint Kınası öğrenip , kına gecelerinde yapabilirsiniz.Bu konuda aileler kendi evlerinde bakılmasını daha uygun buluyor ve benim de bir kızım var dolayısıyla ailelerin evinde bakmak istesem dahi kızımı istemicekler onu da bırakabileceğim bir yer yok malesef...
Aslında bu söylediklerinizi yakın çevremdekilere yapıyordum hediye olarak yapıp satmak istedim ama danışdığım kişiler boşuna uğraşma herkes kendisi evde yapıyor deyince vazgeçmiştim... Teşekkür ederim...
Instagram üzerinden sipariş alıp, satış yapan bir çok kadın var. Bir profil oluşturarak yaptıklarınızın örneklerini koyabilirsiz. Ayrıca alışveriş sitelerinde de satıcı hesabı açıp, satış yapabilirsiniz. Ben bu tarz konularda profesyonel firmalardan alışveriş yapmak yerine, kadın emekçileri desteklemek için direkt kendilerinden alım yapıyorum.
Valla ben instagramdan üç yeğenime 130 TL den üç amigurumi bebek aldım ne yapayım yetenek yok vakit yok
bende size bebeğiniz doğmadan bir kapı süsü hediye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?