İş konusunda yardım edin...

Almays_gulus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
53
55
88
Merhabalar... Ben daha önce kendimi işimi yapıyordum organizasyon ama bayağı bir süre önce eşim yüzünden battık(suçlamıyorum yanlış kararlar aldı o da) sadece organizasyon değildi tabi boonyfood işi de vardı ayrı yeten isme özel biberon yapıyordum.. yaklaşık 1.5 yıldır evdeyim 2.5 yaşında bir kızım var ünivesite sosyal hizmetler bölümü okuyordum dondurmak zorunda kaldım. Şimdi tekrardan başlamak istiyorum ama eşim buna tamamen karşı bana söylediği tek şey paran varsa oku benim artı okula verebilecek param yok oldu...Onun için benim internetten birşeyler yapmam lazım bana bu konuda fikir verebilir misiniz ne yapabilirim internetten...

Okulunuz 1. Öğretimse harç ödemediğiniz için zaten bedava okumuş oluyorsunuz. Aynı şehirdeyse sadece yol parası vererek gidebilir,yemekhanede ucuza yemek yiyerek derslerinize girebilirsiniz. Ek bir getiriye ihtiyacınız varsa kına kavanozları,nişan hediyelikleri,bebek süsleri hazırlayıp satabilirsiniz.
Umarım okulunuza devam edebilirsiniz.

Bebek kapı süsü, isimli gece lambası, amigurumi bebekler...

Okulunuz 1. Öğretimse harç ödemediğiniz için zaten bedava okumuş oluyorsunuz. Aynı şehirdeyse sadece yol parası vererek gidebilir,yemekhanede ucuza yemek yiyerek derslerinize girebilirsiniz. Ek bir getiriye ihtiyacınız varsa kına kavanozları,nişan hediyelikleri,bebek süsleri hazırlayıp satabilirsiniz.
Umarım okulunuza devam edebilirsiniz.

Birinci öğretim değil...Yemek felan değil de yol parası falan işte...Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için...

Instagram üzerinden sipariş alıp, satış yapan bir çok kadın var. Bir profil oluşturarak yaptıklarınızın örneklerini koyabilirsiz. Ayrıca alışveriş sitelerinde de satıcı hesabı açıp, satış yapabilirsiniz. Ben bu tarz konularda profesyonel firmalardan alışveriş yapmak yerine, kadın emekçileri desteklemek için direkt kendilerinden alım yapıyorum.

Birinci öğretim değil...Yemek felan değil de yol parası falan işte...Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için...

Önce biraz dişinizi sıkıp başlayabilirsiniz okula sonra dersleri sıkı tutup yanılmıyorsam %10luk başarı dilimine girerek 1. öğretim sayılıp harç ödemekten kurtulabilirsiniz. Eskiden böyle bir şey vardı. Bir öğrenci işlerine danışın isterseniz

Önce biraz dişinizi sıkıp başlayabilirsiniz okula sonra dersleri sıkı tutup yanılmıyorsam %10luk başarı dilimine girerek 1. öğretim sayılıp harç ödemekten kurtulabilirsiniz. Eskiden böyle bir şey vardı. Bir öğrenci işlerine danışın isterseniz

Tavsiyen için teşekkür ederim...Öğrenci işlerine de bir danışacam...

Bu konuda aileler kendi evlerinde bakılmasını daha uygun buluyor ve benim de bir kızım var dolayısıyla ailelerin evinde bakmak istesem dahi kızımı istemicekler onu da bırakabileceğim bir yer yok malesef...
Hint Kınası öğrenip , kına gecelerinde yapabilirsiniz.
El yeteneğiniz var anladığım kadarıyla.
Çeyiz dükkanlarına havlu , yazma yapıp satabilirsiniz.
Halk eğitim kurslarından geçerli sertifikalar alıp 8-5 bi işe başlayabilirsiniz.

Aslında bu söylediklerinizi yakın çevremdekilere yapıyordum hediye olarak yapıp satmak istedim ama danışdığım kişiler boşuna uğraşma herkes kendisi evde yapıyor deyince vazgeçmiştim... Teşekkür ederim...

Valla ben instagramdan üç yeğenime 130 TL den üç amigurumi bebek aldım ne yapayım yetenek yok vakit yok :D

Instagram üzerinden sipariş alıp, satış yapan bir çok kadın var. Bir profil oluşturarak yaptıklarınızın örneklerini koyabilirsiz. Ayrıca alışveriş sitelerinde de satıcı hesabı açıp, satış yapabilirsiniz. Ben bu tarz konularda profesyonel firmalardan alışveriş yapmak yerine, kadın emekçileri desteklemek için direkt kendilerinden alım yapıyorum.
Valla ben instagramdan üç yeğenime 130 TL den üç amigurumi bebek aldım ne yapayım yetenek yok vakit yok :KK70:

bende size bebeğiniz doğmadan bir kapı süsü hediye ederim...

bende size bebeğiniz doğmadan bir kapı süsü hediye ederim...

Aaa canım çok tatlısın :KK68: kapi susunu kız kardeşim hediye edecek zahmet etme :) ama tişört tasarımı filan yapabilirsen aklımda abisi için Salih abi oldu veya büyük abi Salih yazılı tişört almak var onu seve seve senden sipariş ederim :P

Bunlar hoşuma gidiyor benim de :)
CC406472-E338-4280-8921-C50BD62407FA.webp 4BEC832C-1DC5-400B-8289-5AB75F16FBBE.webp

Doğum için, isim yazılır,
Dekorasyon için ...... odası
1 yaş için de isim boy kilo, 3 diş falan anı panosu yapıyorlar.
Benim oğlanların ikisinin de var, 35x50 led ışıklı.
İnstagram da birine yaptırdım.
Bende görüp beğenip yaptıran da oldu :)
Ne kazanıyorlar bilmiyorum tabi.

Uzun zamandır yazamadım...Başıma gelenlerden dolayı verdiğiniz fikirler doğrultusunda aslında bebek battaniyesi beresi atkısı gibi şeyler yapmaya başladım... Okuluma decam ediyordym taa ki kızım hastalanana kadar kızıma lösemi teşisi konuldu kaç aydır onunla uğraşıyorum... O yüzden de yazamadım bana burda yol gösteren herkese teşekkür ederim bu arada...Benim şöyle bir sorum olacak ben ürünlerimi daha çok nasıl gösterebilirim..

Back
X