Iş konusundaki tecrubesizlik ve ani kararım

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Uzun zamandir iş ariyordum 4 gun once ani bir kararla işe başladim. Yapamadim ve iş arkadaslarima mahcup oldum. Onlari yuz ustu birakip işten ayrildim hic bekledigim gibi degildi ve cok kotuydu.
İşi bırakmadan once beni bir doktor aradi tayini buraya cikmiş ve kendisine sekreter ariyormuş bu arada devlet hastanesi oldugunu belirteyim...
Ben bana sordugu sorulari eksiksiz cevapladim. Sonra eylulde gelecegini istersem eylule kapar calisabilirsin falan dedi. Yanliz kapattiktan sonra bana dank etti.
Bu adam bana hic egitim durumumu sormadi. Devlet hastanesinde doktorlar sekreterlerini kendisi secebiliyormu? Ben lise mezunuym nasil olacak adama bunu soylemedim. Dunden beri bunu dusunuyorum o kadar heveslendimki..! Canm sıkıldı. Adama mesaj atsammi ben lise mezunuyum diye kararsiz kaldim canım cok sıkıldi. Adam tamam asistanim olacaksinda demedi. Sadece eylule kadar calisabilirsin dedi. Bu da sizce olumlu bir cevapmı. Çok karisik oldu kusura bakmayin ama 2 gundur sadece bunu dusunuyorum.!

Son düzenleme:
Canım tıbbi sekreterler devlet hastanelerinde şirkete bağlı oluyor yani doktor kendisi istediği kişiyi alamaz özeller olsa olabilirdi. Belki de seni şirkete aldırmaya çalışır

Canım tıbbi sekreterler devlet hastanelerinde şirkete bağlı oluyor yani doktor kendisi istediği kişiyi alamaz özeller olsa olabilirdi. Belki de seni şirkete aldırmaya çalışır

Birine sordum bana sadece taşeron olursun dedi pek musait degildi konşmadik. Ama gercekten sinirim bozuldu. Sonradan aklima geldi adam bana egitm durumumu sormadi diye

Birine sordum bana sadece taşeron olursun dedi pek musait degildi konşmadik. Ama gercekten sinirim bozuldu. Sonradan aklima geldi adam bana egitm durumumu sormadi diye
Evet taşeron olursun ama zaten eğitim durumun önemli değil bunu kafana takma lise yada Üniv farketmez tekrar mesaj falan atma doktora bence

Taşeron olursan bir şirkete bağlı olursun bazı dönemler kadro gelir sende memur olursun ama tabi çok uzun yıllarda bir.. onun dışında asgari veya asgari biraz üstü ücretle çalışırsın . Devlet hastanelerinde çoğu taşeron çalışan zaten sekr e ter olarak

Taşeron olursan bir şirkete bağlı olursun bazı dönemler kadro gelir sende memur olursun ama tabi çok uzun yıllarda bir.. onun dışında asgari veya asgari biraz üstü ücretle çalışırsın . Devlet hastanelerinde çoğu taşeron çalışan zaten sekr e ter olarak

Çok Teşekkur ederim içim rahatladi. Basarisiz iş denememden sonra baya moralim cökmuştu resmen rezil oldum. Cok sagolunnn...

Çok Teşekkur ederim içim rahatladi. Basarisiz iş denememden sonra baya moralim cökmuştu resmen rezil oldum. Cok sagolunnn...
Canım bu arada başarısız iş denemesi yoktur sana kendini başarısız hissetmeni sağlayacak doğru dürüst iş öğretmeyen tabiri caizse patates çuvalı gibi yapılıp senin bilgisayar karşısında çırpınışlarını çayını yudumlarken seyreden insanlar vardır. Başaramadım deme güzelce anlatsalardı başarırdın kendine güven..

Canım bu arada başarısız iş denemesi yoktur sana kendini başarısız hissetmeni sağlayacak doğru dürüst iş öğretmeyen tabiri caizse patates çuvalı gibi yapılıp senin bilgisayar karşısında çırpınışlarını çayını yudumlarken seyreden insanlar vardır. Başaramadım deme güzelce anlatsalardı başarırdın kendine güven..

Biraz oyle oldu insanlar cok acımasız birde arayip 3 gunluk maasımı vermek istiyorlar. Aman kalsın dedim sonuçta ben evde cok sıkılıyorum sosyalleşip bir ise yarayim diye girdim işe. Afedersin it gibi davraniyorlar. Ya bu kiz yeni gelmiş biraz guleryuz sempatiklik asla yok zaten. Işten sogutular beni

Back
X