Ayy kizzz önunde egiliyorum konuma cevap yazan olmadi yarim saatirIlk bir ay icerisinde basvurmaniz gerekiyor diye biliyorum uc ay brz uzun bir sure deilmi cikmayabilir
1 ay içinde başvurulması gerekiyor sitede yazıyor yukarıda ki arkadaşın dediği gibi çıkmayabilir arkadaşınıza.Iyi aksamlar kizlar bugun arkadasimla.is kura basvurduk
Işsizlik maasi icin.3 ay oldu arkadasim isten cikartilali.Onaylandigini 1 ay icerisimde haber veririz dediler.ama komsumun kini hemen ayni gun onaylanmadigini maasinin cikmadigini belirtmisler.Bugun bize mesaj gelmedi acaba onaylancak mi dersiniz.Onaylanirsa bu ay sonunda maas verirler mi kac ay veririler?
Anliyorum canim tesekkur ederim1 ay içinde başvurulması gerekiyor sitede yazıyor yukarıda ki arkadaşın dediği gibi çıkmayabilir arkadaşınıza.
Ayy kizzz önunde egiliyorum konuma cevap yazan olmadi yarim saatir
Sordum ordaki gorevliye Ne Zaman basvurursaniz ozamn baslar maas zaten dedi .
Hadi ya Yazmana cok sevindimmbirbilse kiz ne oluyor dedimnbu kizlara bea
Bende tam emin olmasamda yazayim dedim
Gorevli de biliyodur ama bence kendide cikmayacagini bile bile yapmis
Tesekkur ederim canim yorumun icin 170 arasak cikmismi diye soylerlermiBen 5 ay sonra başvurmuştum çıktı. Tekrar gitsin bazen saçmalıklar olabiliyor. Takibi edevlette işkur diye aratıp yapabilir. Kaç ay ve ne kadar alacağı ise geçmişte ödeme süresine bağlı. Bağlandığı an hakediş yazar yine e-devlette. 170i arayıp da sorulabilir sanırım bir de
Evet söylerler PTT'den alınıyor maaş da her ayın son günüTesekkur ederim canim yorumun icin 170 arasak cikmismi diye soylerlermi
Tesrkkur ederim yorum ocinÇıkar çıkmaz başvurmuştu eşim.onay mesajı 1 haftada geldi.30.gün aldı maaş
Eşime sordum şimdi.süresi var hakkı yanmıştır dedi.3 ay uzunmuş
Son iş yerinde 600 gün çalışmış olmak gerekiyormuş
Insallah cikar bakalimEvet söylerler PTT'den alınıyor maaş da her ayın son günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?