• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş kurmak vs. ev değiştirmek! Yardım!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.575
598
Merhaba hanımlar, ikilemde kaldığım bir kon hakkında sizlerle tartışmak istedim. İki aylık evliyim, nişanlıyken eşimin Anadolu Yakası'ndaki evini satıp kendimize 2+1 ev aldık, ancak o dönemlerde ( 2 sene olacak alalı ) ev fiyatları çok yüksekti. Altı ay kadar gezdik sonra Haramidere Solarkent' de bir kaç ev gezdik, bilenler bilir çok oturmuş ve sosyal tesisi güzel bir site. Ancak baktığımız ve anlaştığımız üç evin de kiracısı sorun çıkarttı ve bizim de moralimiz bozuldu. Emlakçı " paranız pul olmasın bir blok arkada NTowers var ordan bakalım" dedi ve evimizi oradan aldık. Fiyat olarak aynıydı ancak yeni evler olduğundan sosyal tesis yok, havuz malesef 20 kişilik ( sitede 1250 kişi var ve dışarıdan gelen çocuklar vs. de cabası ) evlere klima takılması yasak 34 dereceyi gördük , kültürel olarak da çok yüksek seviyede bir site değil, komşuluğu geçtim asansörde selam sabah yok, çöpler yerlerde, çocuklar saygısız aileler cahil.... Kiramız yok, ev evdir diyerek aldı evimizi sonuçta yuvamız orası ve zaten otel gibi kullanıyoruz çalıştığımızdan ötürü.

Her neyse bizim bir de seneye bahara iş kurma projemiz var. Ben senelerdir özeldeyim ne uzadım ne kısaldım hala kredi hala k. kartı ödüyorum ve çalıştığım şirketin durumu da çok iyi değil. Eşim de ailesinden ötürü iş kurabilecek güçte. Franchising tarzı bir şey istiyoruz kısmet bakalım.

Beni düşündüren bu eve ve siteye alışamadım ama daha sadece 2 aylık evliyiz yeni bir taşınma durumu bizi zorlar, artı iş daha önemli diye düşünüyorum. Önce işimizi kurma macerasına atılalım diyorum hiç kudurukluk yapmamyım di mi ? :44::44:

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar, ikilemde kaldığım bir kon hakkında sizlerle tartışmak istedim. İki aylık evliyim, nişanlıyken eşimin Anadolu Yakası'ndaki evini satıp kendimize 2+1 ev aldık, ancak o dönemlerde ( 2 sene olacak alalı ) ev fiyatları çok yüksekti. Altı ay kadar gezdik sonra Haramidere Solarkent' de bir kaç ev gezdik, bilenler bilir çok oturmuş ve sosyal tesisi güzel bir site. Ancak baktığımız ve anlaştığımız üç evin de kiracısı sorun çıkarttı ve bizim de moralimiz bozuldu. Emlakçı " paranız pul olmasın bir blok arkada NTowers var ordan bakalım" dedi ve evimizi oradan aldık. Fiyat olarak aynıydı ancak yeni evler olduğundan sosyal tesis yok, havuz malesef 20 kişilik ( sitede 1250 lişi var ) evlere klima takılması yasak, kültürel olarak da çok yüksek seviyede bir site değil. Kiramız yok, ev evdir diyerek aldı evimizi sonuçta yuvamız orası ve zaten otel gibi kullanıyoruz çalıştığımızdan ötürü.

Her neyse bizim bir de seneye bahara iş kurma projemiz var. Ben senelerdir özeldeyim ne uzadım ne kısaldım hala kredi hala k. kartı ödüyorum ve çalıştığım şirketin durumu da çok iyi değil. Eşim de ailesinden ötürü iş kurabilecek güçte. Franchising tarzı bir şey istiyoruz kısmet bakalım.

Beni düşündüren bu eve ve siteye alışamadım ama daha sadece 2 aylık evliyiz yeni bir taşınma durumu bizi zorlar, artı iş daha önemli diye düşünüyorum. Önce işimizi kurma macerasına atılalım diyorum hiç kudurukluk yapmamyım di mi ? :44::44:

kesinlikle çıkmayı falan düşünmeyin bence evden, o çok sonraki iş, işinizi oturtun bakın önünüze ondan sonra çıkın, gereksiz yere taşınma ev vs şeyleri yapmayın bence

Zaten calisiyorsunuz kimseyle muhatap olmayın kafanıza uymuyorsa evinizin içinde mutlu olun kafanıza takmaya yeter.is daha önemli. Akşam işinden eve geldiğinde koltuğuna oturup yorgunluğunu eşinle içtiğin kahveyle atabiliyorsaniz evinizin içinde mutlusunuzdur. Işını odaklanin

Şu durumda iş daha önemli bana kalırsa. Zaten çalışıyormuşsunuz. Muhatap olmazsınız kimseyle olur biter. İşinizi kurup düze çıktığınızda da daha iyi standartlarda bir yere taşınırsınız.

Çok sağolun kızlar benim de düşüncem bu yönde. Allahım hepimize yardım etsin inşallah.

Back
X