• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş mahkemesi avukatı veya ls yerine dava açanlar yardımcı olabilir misiniz

Misisipili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
706
344
53
Ben iş yerime fazla çalışma davası açmak istiyorum. Süt iznimdeyim ve mesai yapıyorum tabi geçmişe dönük bir sürü fazla çalışmam var denkleştirme alamadım. Ama tam saat şu kadar diyemem nasıl hesaplanıyor yardımcı olur musunuz?

Bir bilgim yok.
Allahım yardımcınız olsun inşallah demek için uğradım.

Ben iş yerime fazla çalışma davası açmak istiyorum. Süt iznimdeyim ve mesai yapıyorum tabi geçmişe dönük bir sürü fazla çalışmam var denkleştirme alamadım. Ama tam saat şu kadar diyemem nasıl hesaplanıyor yardımcı olur musunuz?
Bilirkisi hesapliyor tutarlari

Hmm yani benim illa ki saat belirtmeme gerek yok öyle mi yani ufak tefek delillerim var giriş çıkış saatlerimin fotoğrafları var
Siz bir tutardan aciyorsunuz, ornegin 1000 tl olarak. Yargilama sirasinda bilirkisi tam bet hesaplama yapiyor, siz de davanizin tutarini islah ediyorsunuz bilirkisinin belirledigi rakama gore

Ben bilirkişilik yapıyorum. Sizin hesaplayacağınız gibi basit değil. Karmaşık.

Öncelikle şahit bulmanız gerek.

Back
X