Bence belediye daha iyi. Hangi birimde çalışacakmışsın?Bir iş fırsatı çıktı belediyeye bağlı taşeron firmada işçi olarak çalışacağım. Şartları özel sektöre göre daha insanidir diye kabul ettim. Potansiyelimden daha düşük bir iş ama belediyeye bağlı diye mantığıma yattı.
Mağazalara da başvurmayı düşünüyordum. Sizce hangisi iyidir?
Belediyeye bağlı taşeron firma, işçi olarak. İş belediye binasında değil.Bence belediye daha iyi. Hangi birimde çalışacakmışsın?
Hemen her Malatyalının bir CMC macerası vardırCmc gibi yerleri düşünebilirsiniz. Çağrı merkezi rahat, size iş anlamında kattığı bir şey olmuyor ama sürekli bir iş ve arkadaş ortamınız oluyor. Siz çıkmadığınız ve güzelce çalıştığınız sürece de çıkarmıyorlar. Okulu bitirdikten sonra 2 ay kadar çalışmıştım. Umarım şehrinizde vardır?
Aslaaaa. Çok duydum adını ama asla çalışmadım. Allah çalışanlarına sabir versin.
Rahat kıız 10 dkda bir servisi bile var konforu düşünAslaaaa. Çok duydum adını ama asla çalışmadım. Allah çalışanlarına sabir versin.
Bir iş fırsatı çıktı belediyeye bağlı taşeron firmada işçi olarak çalışacağım. Şartları özel sektöre göre daha insanidir diye kabul ettim. Potansiyelimden daha düşük bir iş ama belediyeye bağlı diye mantığıma yattı.
Mağazalara da başvurmayı düşünüyordum. Sizce hangisi iyidir?
Fabrika işçiliği gibi.Birim ne bilmiyorum ama belediye iyidir.
Taşerondan bazen kadroya da geçiriyorlar.
Afedersiniz ama çok abes bir konu olmuş. 30 yaş üstü olup, fuarlarda çalışmak istemek ve eğitim videosu izleme planı.... ne diyeyim siz anlayın bari.19,20 yaşında yoğun bakıma falan girdiniz de yeni mi uyandınızİşten ayrıldım ve biraz dinlendim, kafamı toparladım. Tekrar iş arayışına gireceğim ama sabit bir yerde çalışmak istemiyorum. Fuarlarda çalışmak istiyorum. Daha önce bu tarz işler yapmış olanlar var mı? Genelde öğrenciler bu tarz işlerde çalışıyor. Detaylı bilgim yok ama bu işi yapanlar şehir dışına çıkabiliyor... Bana çekici geldi evden uzaklaşmış, farklı ortamlar görmüş olurum.
İşten arta kalan zamanlar, yapmak istediğim meslek için eğitim videoları izleyeceğim zaten.
Fuar, organizasyon işleri kısa süreli oluyor bildiğim kadarıyla benim sürekli çalışmam lazım. Siz ne tavsiye edersiniz?
Not: Otuzlu yaşların başındayım, uzun süre ayakta çalışabilirim alışkınım.
(Güncelleme: 4.yorum)
Geçmişte fırsat bulamadım. İnsan her yaşta bir şeyler öğrenebilir.Afedersiniz ama çok abes bir konu olmuş. 30 yaş üstü olup, fuarlarda çalışmak istemek ve eğitim videosu izleme planı.... ne diyeyim siz anlayın bari.19,20 yaşında yoğun bakıma falan girdiniz de yeni mi uyandınız
Fiziğim düzgün olduğu için düşünmüştüm ama maddi olarak pek bir getirisi yok evet.Evet ama fuar muar para etmez.genç kız işi onlar.ona dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?