İş Meselesi

Sis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
376
244
53
İşten ayrıldım ve biraz dinlendim, kafamı toparladım. Tekrar iş arayışına gireceğim ama sabit bir yerde çalışmak istemiyorum. Fuarlarda çalışmak istiyorum. Daha önce bu tarz işler yapmış olanlar var mı? Genelde öğrenciler bu tarz işlerde çalışıyor. Detaylı bilgim yok ama bu işi yapanlar şehir dışına çıkabiliyor... Bana çekici geldi evden uzaklaşmış, farklı ortamlar görmüş olurum.

İşten arta kalan zamanlar, yapmak istediğim meslek için eğitim videoları izleyeceğim zaten.

Fuar, organizasyon işleri kısa süreli oluyor bildiğim kadarıyla benim sürekli çalışmam lazım. Siz ne tavsiye edersiniz?

Not: Otuzlu yaşların başındayım, uzun süre ayakta çalışabilirim alışkınım.

(Güncelleme: 4.yorum)

Son düzenleme:
Siz aslında şehir dışına gitmek istiyorsunuz diye yorumladım, şehir dışında daha rahat bir iş bulsanız daha iyi değil mi?

Fuar çok yoğun mesai bol güleryüz bol varis demek

Belirtmişsiniz ama insan 30 a doğru daha sakin yaşamak ister en azından ben öyleyim maşallah enerjikmişiniz

Bir iş fırsatı çıktı belediyeye bağlı taşeron firmada işçi olarak çalışacağım. Şartları özel sektöre göre daha insanidir diye kabul ettim. Potansiyelimden daha düşük bir iş ama belediyeye bağlı diye mantığıma yattı.

Mağazalara da başvurmayı düşünüyordum. Sizce hangisi iyidir?

Bence belediye daha iyi. Hangi birimde çalışacakmışsın?

Fuar işleri part time kalıcı iş aramayanların geçici süre yaptığı işlerdir. Her halükarda belediye işini öneririm.

Tamam şehrin organizasyon ajanslarına bakın netten, arayın onlara verin bilgilerinizi..genelde WhatsApp gruplari oluyor,sizinde eklerler.
Önümüz yaz, bol bol festivaller konserler olacak.
Eğer İstanbuldaysaniz güvenilir birinin adını yazabillirim özelden

Cmc gibi yerleri düşünebilirsiniz. Çağrı merkezi rahat, size iş anlamında kattığı bir şey olmuyor ama sürekli bir iş ve arkadaş ortamınız oluyor. Siz çıkmadığınız ve güzelce çalıştığınız sürece de çıkarmıyorlar. Okulu bitirdikten sonra 2 ay kadar çalışmıştım. Umarım şehrinizde vardır?

Hemen her Malatyalının bir CMC macerası vardır Artemissisipi

Pilot ya da hostes olmanız lazım.
O işler dışarıdan göründüğü gibi allı şallı değil. Organizasyondan sonra şehir gezerim düşüncesiyle işe girilmez.

Birim ne bilmiyorum ama belediye iyidir.
Taşerondan bazen kadroya da geçiriyorlar.

Birim ne bilmiyorum ama belediye iyidir.
Taşerondan bazen kadroya da geçiriyorlar.
Fabrika işçiliği gibi.
Her eğitim seviyesinden kişilerin yapabileceği bir iş. Lokasyon bana uzak fakat yol, yemek ücreti veriyorlarmış. Evet ileride kadro veya yükselme şansım var.

Alışık olmadığım bir ortam olacak. Daha önce mağazalarda çalışmıştım, mağaza veya ofis gibi bir yer olsa daha rahat hissederdim. Şuan biraz anksiyetem arttı.

Afedersiniz ama çok abes bir konu olmuş. 30 yaş üstü olup, fuarlarda çalışmak istemek ve eğitim videosu izleme planı.... ne diyeyim siz anlayın bari.19,20 yaşında yoğun bakıma falan girdiniz de yeni mi uyandınız

Geçmişte fırsat bulamadım. İnsan her yaşta bir şeyler öğrenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…