İş Meselesi

Fuarda çalışmak size kalifiye olduğunuz alanda -yabancı dil-pazarlama vb- size getiri ve yükselme imkanı sağlayacaksa denenebilir ama genellikle geçici bir iş olarak bakılır. İstediğiniz tam olarak bu mu? Geçici süre mi çalışmak istiyorsunuz? Kalifiye olduğunuz alan ne?

Fuarlarda öylesine gün doldurmaktan daha mantıklı geldi bana.

Bu iş bana göre değil ayrılmak istiyorum. Beni buraya layık görmediler hissediyorum. Ortamdaki insanlar iyi ama bana göre değil iş. Ortama hiç uygun değilim.

Bu iş bana göre değil ayrılmak istiyorum. Beni buraya layık görmediler hissediyorum. Ortamdaki insanlar iyi ama bana göre değil iş. Ortama hiç uygun değilim.
Nasıl bir iş ve ortam bu? Bu ortamdan ayrılıp fuarda çalışmak daha mı kolay ya da iyi olacak sizin görüşünüze göre. Her işin mesleğin zorlukları vardır.

Belediye daha iyi bence

Fuar çok daha zor hiç bir düzen olmayacak bu iş neden size göre değil hangi konumda girmistiniz ki

Nasıl bir iş ve ortam bu? Bu ortamdan ayrılıp fuarda çalışmak daha mı kolay ya da iyi olacak sizin görüşünüze göre. Her işin mesleğin zorlukları vardır.
Fuar çok daha zor hiç bir düzen olmayacak bu iş neden size göre değil hangi konumda girmistiniz ki
Sera işi. İş keyifli fakat oradaki tek açık kişi benim diğer kadın arkadaşlar bazısı taşralı bazısı kapalı. Herkesle çok iyi anlaşırım hiçbir ayrım yapmam farklı siyasi görüşte olsalar da. Bana benzeyen kimse yok ki ben iki farklı hayat mı yaşayacağım.

Yeri uzak biraz, asgari ücreti her yerde alabilirim. Burası için değer mi? Eve çok yakın olsa çalışırdım diye düşünüyorum ama zamanla sıkılabilirim sürekli aynı işi yapıyorsun çünkü.

Yerel seçimlere 10 ay kaldı. Belediye için en yanlış zaman

Buradan çıkıp özel sektöre geçersem stress ve yorgunluk beni bekliyor. Bu şekilde düşününce akılsızlık ediyorum ama iş bana uygun değil.

Burası için sabahın köründe kalkmak istemiyorum(yaklaşık 1 saat sürüyor). Ev yakın olsa idare ederdim...

Fuar işinde nasıl yapacaksınız oranında belli bı saati olmayacak sabahın köründe kalkıp hazırlanmak zorunda kalacaksiniz ya da akşamları geç döneceksiniz. Belki uzak yerlere gideceksiniz. O da zahmetli yani.

Seneler önce fuarda çalışan bı üniv. Öğrencisi ile konuşmuştum kız diyordu ki dedem yaşındaki insanlarin tacizine uğruyorum ama paraya ihtiyacım var fuar daha kazançlı geliyor vs. Gerçekten her işin her ortamın bir zorluğu var.

Gireceğiniz işte zaman geçse dahi sizi geri plana atmayacak bişey olmalı. Önceki mesajlarınızda mağaza falan diye seçenek sunmustunuz. Sunduğumuz meslekler birbirinden çok farklı. Anladığım kadarıyla kendinize bı ozguveniniz var fiziki ve görsel olarak ön planda olacağınız işler olsun istiyorsunuz.

İyi anlastiktan sonra iki hayat yaşamış olmazsınız ki. Onların size on yargili olacağını mi düşündünüz acaba?

Maaş ve mesafe açısından haklı olabilirsiniz. Ama yapılan her bi işte aynı şeyleri tekrarliyoruz aslında.

Stressiz, az yorucu, doğanın içinde çalışmak çok güzel ama mutlu olabileceğimi düşünmüyorum. Asla dışlandığımı hissetmedim, ortam iyi ama o ortama ait olmadığım da belli oluyor.

Mağazada veya hizmet sektöründe çalışabilirim çünkü insanlarla iletişimim başarılıdır (bazen bunalsamda).Dış görünüşume önem vermek iyi hissettiriyor.Kendime bakarım. Özel sektör çileli biraz, ama alışkınım. Sizce aptallık mi yapıyorum?

Aptallık değil nasıl mutluysaniz o işte başarılı olursunuz ama kafanız çok karışık gibi geldi bana. Hem ne istediğini bilen kendinden emin biri olarak konuşuyorsunuz hemde bı anda biseylerde vazgeciyorsunuz.

İletişiminiz iyiyse ve durumunuz elveriyorsa ben olsam kendi işimi yapardim. Örneğin bı butik vs. Gibi biseyler hem kendinize özen gostereceginiz hem insanlarla iletişim halinde olacağınız bir seçenek olabilirdi. Ama maddi durum elvermiyorsa mağaza olabilir.

İş konusunu yaş olarakta düşünmek lazım şuan dinamik iyi olabilirsiniz ama 40-45 yaşına gelince sectiginiz işte devam edebilecek misiniz bunları da düşünmek gerek.malesef işverenler bı yerden sonra yaşa da onem veriyor siz kendinize guvenseniz bile onlar otomatik olarak eliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…