- 29 Kasım 2018
- 83
- 27
- 88
- Konu Sahibi caniminici12
-
Yorulup hasta olmasından da korkuyorumBilmiyorum evlilik dinamikleri farklı her çiftin.Yani eskidende anlatır paylaşır miydi.Yani insan eşine anlatmayip sorununu ele mi anlatacak.Hani eş dediğimiz aynı zamanda dert ortağımız degilmidir?Bilemedim garip geldi bana.Umarim çözebilirsiniz.Borcu varsa utanıp anlatamazmi?Yani hicmi yorulmuyor böyle haftanın her günü işte.Hani evemi gelmek istemiyor acaba demek istemiyorum.Kuruntu yapmayın.Nedenini bilmiyorsunuz çünkü
Haftada 7 gün çalışmaya can mı dayanır çok mu borcunuz var ? Belki sizin bilmediğiniz borcu vardır, çok rahat bir işte bile 7gün kimse çalışmak istemez bir gün olsun evde durayım der. Eşinizle konuşun bi derdin bilmediğim bir şey mi var diyin. Uzun süre işssiz kaldıysa işi kaybetmemek için de yapıyor olabilirHayır canım hani 6 gün çalışır 1 gün izin kullanırsın ya eşim o 7. Günde de çalışıyor
Çalışma koşulları ne bilmiyorum ama benim eşimin kendi işi 6 gün sabah 8 de çıkar akşam 7 de gelir. Pazar günü de bir müşteri olursa yurtdışı işi olursa gider açar işiniMerhaba konuya direk gireceğim eşim yaklaşık 8 aydır yeni bir işe girdi ve 8 aydır sadece bir kez izin kullandı ondada 13 yaşındaki kızım öğretmenine babasının ilgisizliğinden bahsettiginde eşimi cagirmalari oldu bir daha da kullanmadı 3 aydır. Ben sadece bizimle değil kendisi için de izin kulllanmasini söylediğimde tuhaf bir sinirlenmeler kim için çalışıyorum demeler çok ama çok üzgünüm 14 yıl oldu evleneli ama galiba bu evlilik sadece çocuklar ve benden ibaret. Ha bu arada daha önce her zaman haftalık izinlerini kullanırdı. Sizin de esleriniz izin kullanmadan çalışıyor mu
Olabilir bilmiyorum bakalım zaman ne gösterecekHaftada 7 gün çalışmaya can mı dayanır çok mu borcunuz var ? Belki sizin bilmediğiniz borcu vardır, çok rahat bir işte bile 7gün kimse çalışmak istemez bir gün olsun evde durayım der. Eşinizle konuşun bi derdin bilmediğim bir şey mi var diyin. Uzun süre işssiz kaldıysa işi kaybetmemek için de yapıyor olabir
Kendini kanıtlaması gereken biri var mı ? İşsiz olduğu dönemde onu yadirgayan, kıran , üzen ?7 gün sabah gidip akşam geliyor biliyorum çok şaşırtıcı ama öyle. Evet işini çok seviyor severek yapıyorum diyor. Ama haftanın bir günü izin kullanmakla adamlar işten çıkarmazlar ki. İşini çok beğeniyorlar onun yerine bir eleman gelecek ve o gün başka eleman yapacak işi
Olabilir bilmiyorum bakalım zaman ne gösterecek
Keşke olabilse ama çalışmıyorum hiçbir mesleğim yok erken evlendim diploma yok çocuklara bakacak kimse yokSiz çalışıyor musunuz? Yani belki maddi konularda biraz rahatlarsanız durum değişir diye soruyorum.
Zannetmiyorum eşim çok çalışkan biri hiç boş durmadı şimdiye kadarKendini kanıtlaması gereken biri var mı ? İşsiz olduğu dönemde onu yadirgayan, kıran , üzen ?
Keşke olabilse ama çalışmıyorum hiçbir mesleğim yok erken evlendim diploma yok çocuklara bakacak kimse yok
Aylık üzerinden o günün ücreti ne kadarsa o kadarO günün maaşı ne kadar peki, değecek bir miktar mı?
Bazı iş yerleri fazla mesaiyi daha yüksek ücretten ödüyor.
Bence hiç biri fiziksel ve zihinsel yorgunluğu telafi etmez gerçi.
Yani biraz daha zamanım var en azından küçük kızımı evde yalnız birakabilme zamanı gelene kadarÇocuklar büyüdüyse en azından yarı zamanlı bir şeyler bakabilirsiniz. Ama çocuklarınız küçükse ve bakacak kimse yoksa zor tabii.
İse gidiyor gibi yapıp başka bir plan yapabilir mi.. izinsiz kolay kolay çalışılmaz tatil yerinde değilse acaba size ki demiyor izin günleriniPide ustası evet 7 gün hiç izin kullanmadan sabah 11 gibi gidip akşam 10 da geliyor
Yok canım o gün akşam o günün yomiyesini getiriyor bize işyerinden görüntülü arıyor sürekli arar sorar yani öyle birisi değil dışarda gözü yokİse gidiyor gibi yapıp başka bir plan yapabilir mi.. izinsiz kolay kolay çalışılmaz tatil yerinde değilse acaba size ki demiyor izin günlerini
Zannetmiyorum eşim çok çalışkan biri hiç boş durmadı şimdiye kadar
Sanırım tam tabir bu haklısınızDemek ki eşin iskolik. Ya kabul edeceksin ya da kabul ettireceksin. Hakkınızda hayirlisi olsun.
Yani biraz daha zamanım var en azından küçük kızımı evde yalnız birakabilme zamanı gelene kadar
UmarımUmarım en kısa sürede feraha çıkarsınız...
Çalışkanlik iyidir ama bünye dayanmaya bilir. Siz yine ısrar edin en azından iki haftada bir izin kullansın yada bazı günler erken gelsin.. Can mı dayanır buna ya yazık günahYo
Yok canım o gün akşam o günün yomiyesini getiriyor bize işyerinden görüntülü arıyor sürekli arar sorar yani öyle birisi değil dışarda gözü yok
Yaşadığımız yerde kimsemiz yok küçük çocuğumu emanet edebileceğim kimsem yok. Ayrıca eşim bu konu da da malesef negatif düşünüyor. Ben çok istedim ama bir gün gittim çocuk okula geç kalmış aç kalmış yapamadımBorcunuz da varmış. Adam için de zor. Ben çok kızamadım. Eve gelmeyip kahvede, halısahada geziyor değil ya. Çocuğunuz da büyükmüş. Siz de bir işe girseniz belki onun da yükü hafifler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?