İş mevzusu

Yorulup hasta olmasından da korkuyorum

Hayır canım hani 6 gün çalışır 1 gün izin kullanırsın ya eşim o 7. Günde de çalışıyor
Haftada 7 gün çalışmaya can mı dayanır çok mu borcunuz var ? Belki sizin bilmediğiniz borcu vardır, çok rahat bir işte bile 7gün kimse çalışmak istemez bir gün olsun evde durayım der. Eşinizle konuşun bi derdin bilmediğim bir şey mi var diyin. Uzun süre işssiz kaldıysa işi kaybetmemek için de yapıyor olabilir

Çalışma koşulları ne bilmiyorum ama benim eşimin kendi işi 6 gün sabah 8 de çıkar akşam 7 de gelir. Pazar günü de bir müşteri olursa yurtdışı işi olursa gider açar işini

Olabilir bilmiyorum bakalım zaman ne gösterecek

Kendini kanıtlaması gereken biri var mı ? İşsiz olduğu dönemde onu yadirgayan, kıran , üzen ?

Yo
İse gidiyor gibi yapıp başka bir plan yapabilir mi.. izinsiz kolay kolay çalışılmaz tatil yerinde değilse acaba size ki demiyor izin günlerini
Yok canım o gün akşam o günün yomiyesini getiriyor bize işyerinden görüntülü arıyor sürekli arar sorar yani öyle birisi değil dışarda gözü yok

Yo

Yok canım o gün akşam o günün yomiyesini getiriyor bize işyerinden görüntülü arıyor sürekli arar sorar yani öyle birisi değil dışarda gözü yok
Çalışkanlik iyidir ama bünye dayanmaya bilir. Siz yine ısrar edin en azından iki haftada bir izin kullansın yada bazı günler erken gelsin.. Can mı dayanır buna ya yazık günah

Borcunuz da varmış. Adam için de zor. Ben çok kızamadım. Eve gelmeyip kahvede, halısahada geziyor değil ya. Çocuğunuz da büyükmüş. Siz de bir işe girseniz belki onun da yükü hafifler.
Yaşadığımız yerde kimsemiz yok küçük çocuğumu emanet edebileceğim kimsem yok. Ayrıca eşim bu konu da da malesef negatif düşünüyor. Ben çok istedim ama bir gün gittim çocuk okula geç kalmış aç kalmış yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…