İş mevzusu

Yaşadığımız yerde kimsemiz yok küçük çocuğumu emanet edebileceğim kimsem yok. Ayrıca eşim bu konu da da malesef negatif düşünüyor. Ben çok istedim ama bir gün gittim çocuk okula geç kalmış aç kalmış yapamadı

Borcunuz da varmış. Adam için de zor. Ben çok kızamadım. Eve gelmeyip kahvede, halısahada geziyor değil ya. Çocuğunuz da büyükmüş. Siz de bir işe girseniz belki onun da yükü hafifler.
Küçük cocugum da var 7 yaşında

Yaşadığımız yerde kimsemiz yok küçük çocuğumu emanet edebileceğim kimsem yok. Ayrıca eşim bu konu da da malesef negatif düşünüyor. Ben çok istedim ama bir gün gittim çocuk okula geç kalmış aç kalmış yapamadım
13ten küçük bir çocuk daha mı var? Eşiniz bu konuda karar mercii olmamalı bence. Siz de çalışırsanız hem o haftalık iznini yapar hem sizin evinize en az 17bin lira fazladan para girer. Ev ve çocuk işlerinde de yalnız kalmamış olursunuz. Çocuğun beslenmesini akşamdan hazırlar, yanına koyarsınız. Gelince de yiyebileceği pratik şeyler konabilir. Tabii ben bunu çocuğun yaşı 13 diye yazdım. 3-4 yaşında bir tane daha varsa olmaz.
Ekleme: evet 7 küçükmüş. Ona yapacak bir şey yok. Borç da varsa adama izin yap demek anlamsız.

13ten küçük bir çocuk daha mı var? Eşiniz bu konuda karar mercii olmamalı bence. Siz de çalışırsanız hem o haftalık iznini yapar hem sizin evinize en az 17bin lira fazladan para girer. Ev ve çocuk işlerinde de yalnız kalmamış olursunuz. Çocuğun beslenmesini akşamdan hazırlar, yanına koyarsınız. Gelince de yiyebileceği pratik şeyler konabilir. Tabii ben bunu çocuğun yaşı 13 diye yazdım. 3-4 yaşında bir tane daha varsa olmaz.

Ekleme: evet 7 küçükmüş. Ona yapacak bir şey yok. Borç da varsa adama izin yap demek anlamsız.
Bakalım zamanla belki hafifledikce borçlar duzeliriz inşallah

Merhaba,
Eşinizin borçlarınız için çalışması çok güzel ancak insanın bir noktada nefes alması gerekiyor.
Borç yüzünden kavga etmeyelim derken ihmalkârlık yüzünden kavga çıkıyor. Tabi ki çok haklısınız insan yaslanacağı omuzu yanında görmek istiyor.

Bir de çok özür dileyerek söylüyorum, eşiniz sizden gizli borç yapmış olabilir mi ? Belki bu yüzden streslidir.

Merhaba,
Eşinizin borçlarınız için çalışması çok güzel ancak insanın bir noktada nefes alması gerekiyor.
Borç yüzünden kavga etmeyelim derken ihmalkârlık yüzünden kavga çıkıyor. Tabi ki çok haklısınız insan yaslanacağı omuzu yanında görmek istiyor.

Bir de çok özür dileyerek söylüyorum, eşiniz sizden gizli borç yapmış olabilir mi ? Belki bu yüzden streslidir.
Gizli bir borç yok zaten borç bankaya kredi çekmiştik onun borcu o da aylık taksitle ödeniyor eşim birazda daha günü gelmeden ödeyip kurtulmak istiyor aceleci

yazık adama ya
aman aman bi maaş aldığını düşünmüyorum zaten bu ekonomide çocuklu aileye 50-60 bin lira falan
olması lazım en az aylık gelir
adam 3 kuruş fazla alıp borç ödeyebilmek için 7 gün izin kullanmadan çalışıyor
bence sen de evde yapabileceğin işlere falan bak
adamcağıza destek olman lazım bu devirde 1 kişinin para getirmesiyle 2 çocuklu aile nasıl geçinir ?
adam neyin derdinde sen neyin derdindesin, evlilik benden ve çocuktan ibaret ediyorsun
sabah 11de gidip akşam 10da eve gelen adam çocuklarla mı ilgilensin
senle mi ilgilensin kendisi mi yemek yesin, duş alsın uyusun ?
acilen bu yükü üzerinden alacak çareler araman lazım bence .

Ben de eve maddi olarak nasıl katkı sağlayabileceğinizi düşünmenizi tavsiye ederim.
Bu devirde iki çocuklu bir aile için geçinmek hiç kolay değil maalesef.

Back
X