iş ortamımdan iş arkadaşlarımdan nefret edıyorummm

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.151
373
5 yıl emek verdiğim bu kurumdan,hergün yüzlerını görmek zorunda oldugum personelden,insanların riyakarlıklarından,sahteliklerinden,saçma sapan konularda tartışma yaratmalarından,çekememezliklerinden,kıskançlıklarından bıktım artık...
bir sorunları oldugunda yada müşteriye karşı gergin olduklarında onları alttan aldıgım için çok pişmanımm
işyükünden sıkılan bunalan arkadaslarıma yardım ettıgım için çok pişmanımm
ben burda çalışanlara karşı iyi davrandıgım yardım ettigim ve sevecen oldugum için çok çok pişmanım.
bugünden tezi yok yeni bir iş aramaya başlıyorum..
birkez daha gördüm ki iyilikten maraz doğuyor......

ben anlamadım herkes iş yerinden şikayetçi bende dahil insanlık yozlaştı bozuldu herkez birbirini yiyor ama psikolojik ama fiziksel nedirr yaaa çıldıracammm

insanlar artık tahammülsüz,sürekli kuyu kazmayla,işlerini birbirlerine yıkmayla,çirkefleşirsem daha çok prim yaparım havalarında..
bu mübarek günde hak yiyenleri,huzur bozanları,kalp kıranları allaha havale ediyorum..

birde çalışmayıp çalışanlarında huzurunu bozanlar varr.bilgiği gibi yapsın ALLAH(c.c)inşalalh tez zamanda kurtarırsın ordann..

dışarıda tanıştığınızda çok iyi anlaşıp ayrılmaz birer dost bile olabileceğiniz insanlar araya maddiyet, menfaat, ego girince böyle oluyorlar. ne yazıkki bir çoğumuz böyleyiz, işimizi kaybetme korkusu, terfi alıp egomuzu tatmin etme, kimi zaman da ezikliğimizi bir çekilde bastıma çabası işyerlerinde bizleri kötü insanlar yapıyor. şu ana kadar 4 iş yeri değiştirdim ve bir şeyden emin oldum. işyerinde bütün gününü birlikte geçirdiğin insan ne kadar iyi bile olsa bir yerde aradaki duysallıktan!!!! dolayı sırt çevirip bir anda düşmanın olabilir. iş yeri arkadaşlıklarına pek değer vermemek, aradaki mesafeyi iyi korumak gerekiyo bazen :(

yem olduğumu hissediyorum konusunu okudunmu o benim işte bir kez okurmusun yorumunuzu bekliyorm:Dbelki niye nefret ettiğimi anlarsın..

Back
X