kızlar yardımınıza ihitiyacım var çok kötüyüm aglıcam nerdeyse bana bişeyler söyleyin lütfenn
biraz önce ben çalışırken odama patronun babası aynı zamanda oda patron yanıma geldi iş yapıyordum aynen şöyle dedi kalk bana kahve yap suda getir yapmayı bilmiyonmmu dedi bende elimdeki iş bıraktım şaşırdım böle tavrına birde sanki ilk defa yapıomuşum gibi bilmionmu demesine şaşkın bir ifadeyle biliyorum yapıyım dedim tamam yapma dedi niye yapım dedim söyleşini begenmedim yapma istemeyrek yapıon yapma dedi ben şoke oldum kaldım yardım edin bunda benim suçumm ne çok kötüyüm
Nefret ediyorum böyle patron bozuntularından işini yaptığında tşk. bile demezler kendi istekleri olunca yap et..
rica etse bir yeri eksilir sanki...
Sürekli sinirin bozulacaksa bence orda çok çok iyi değilse şartların çekme canım yazık sanada
tez oksijen muhasebe
( ahh kızlar ahh öncelikle ilginize çook teşekür ederimm ama ben çok üzgünümm ben böle olsun istemedim ama ben girdim gireli böle adam bi tek bele anlaşamıo bende sonra girenlerle falan çok iyi ama beni her fırsatta igeneliyo herşeyim yanlış hep hatalıyım ya ben kötü birisi değilim ki neden böle yapılıo anlamıom
Size tavsiyem,
"yapmayın." deyince "Siz bilirsiniz." deyin devam edin kendi işinizi yapmaya.
Serin, mesafeli durun işinizi yapın.
O adam kaba, saba biri Sizin nezaketinizden, ince düşüncenizden anlamaz.
Sizde anlamamazlığa verin. Yapma diyorsa, tamam deyin oturun. O düşünsün çok önemliyse.
Başka türlü orada çalışılmaz.
Bu adamın sadece sizinle sorunu varsa belki sizden önceki elemanla iyi anlaşıyordur sizi onun yerine koyamıyordur. Saçma gibi ama böyle insanlar var takılıp kalan.
kızlar yardımınıza ihitiyacım var çok kötüyüm aglıcam nerdeyse bana bişeyler söyleyin lütfenn
biraz önce ben çalışırken odama patronun babası aynı zamanda oda patron yanıma geldi iş yapıyordum aynen şöyle dedi kalk bana kahve yap suda getir yapmayı bilmiyonmmu dedi bende elimdeki iş bıraktım şaşırdım böle tavrına birde sanki ilk defa yapıomuşum gibi bilmionmu demesine şaşkın bir ifadeyle biliyorum yapıyım dedim tamam yapma dedi niye yapım dedim söyleşini begenmedim yapma istemeyrek yapıon yapma dedi ben şoke oldum kaldım yardım edin bunda benim suçumm ne çok kötüyüm
[ı]ne olursa olsun karşısında bir bayaN var aptal adamlar ya insanlıktan nasibini almamış onlara göre patron ya parasıyla insanlığı alıcak sanki malesef para ile alınmıyor o insanlık[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?