- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
müdürün beni istememesi sebebiyle ve engelleyemedim sonrasında olanları.rica ederim bana suçlu muamelesi yapmayın.müdüre yalakalık yapıldı bana mobbing yapıldı sonrasıında ben de gereksiz btartışmaalra girdimNeden herkez sana böyle davranıyor ofiste..
Çocugun için üzüldüm. Allah şifa versin tez zamanda
müdür bir adamı istemeyince birlik oldular, hamileyken üstelik.Neden herkez sana böyle davranıyor ofiste..
Çocugun için üzüldüm. Allah şifa versin tez zamanda
mobbing yok aslında, çok yapıldı zamanında, yeni gelenler bile saygı duymuyor bana, ben de bu şekilde davrandım.ama şikayet değil, ben böylelerinin eksiğini artık kapamıcam.tut ki çocuğumun kalp hastralığı için karda kışda istanbula gittim, brş gün, yılda bir muayenesi var, ona laf söylüyor, hayır evrak da bırakmadım, müdürün havale ettiği iki bilgisayar çıktı örneğini yapmış, dah doğrusu onu da yapamamış.Böyle davranmaya devam edin.Madem insanlar iyi niyetten anlamiyor siz de bu durusunuzu koruyun.Mobbingin nasil bir sey olduguna, nasil sistemli bir sekilde artarak uygulandigina tanik oldum.O yüzden mobbinge sessiz kalan , destekleyen kisilere hak ettikleri gibi davranin.Boyun egerseniz sizi daha cok ezerler.
olmuyorum, yakın zamana kadar böyleydi ben köpek gibi çalışırken müziği son ses açıp yanındakine omuz atınca ve o da müziğe eşlik edince çıldırdım...Bence sizn enerjinizi aşşagıya çeken insanlarla muhattap olmayın. İşinizi yapıp çıkın. Memursanız tayin isteyin.
kızla bir sorunum yoktu ama tavırları çok ukala, anlamsız taraf olmalar falan eklenince ben kimsenin eksiğini örtmek zorunda değilim.bu benim insiyatifimdedir.nasıl ağladı beni şikayet ettin diye. anlatamamKraldan çok kralcı ve yalaka değilseniz ofiste sevilmezsiniz doğru ama dert değil bence sadece işinizi yapın çok gerekmedikce konuşmayın ben de 2 sene ofiste kimse ile konuşmadan çalıştım neler yapmadılar neler sonra iş bulup ayrıldım yeni işim eski işim kadar iyi değil ama iş arkadaşlarım iyi en azından :)
Ağlayarak yer yapanlara ayrı bir gicigim var ağlamak nedir ya boşver tarzı bu muhtemelen neydim ne oldum sanan cahil bir tiptirkızla bir sorunum yoktu ama tavırları çok ukala, anlamsız taraf olmalar falan eklenince ben kimsenin eksiğini örtmek zorunda değilim.bu benim insiyatifimdedir.nasıl ağladı beni şikayet ettin diye. anlatamam
müdürün beni istememesi sebebiyle ve engelleyemedim sonrasında olanları.rica ederim bana suçlu muamelesi yapmayın.müdüre yalakalık yapıldı bana mobbing yapıldı sonrasıında ben de gereksiz btartışmaalra girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?