Is sorunsali

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
MErhaba kizlar

Kac gundur isin icinden cikamiyorum ve bu durum beni stresse soktu. Anlatmaya calisacam.

Turkiyede yasamiyorum. Burda dogdum buyudum. Su an iki yil olacak callcenterde calisiyorum. Yasadigim yerde haklarimi kazandim ve isten kendim cikarsam hakkimi kaybedip tekrar bi yil calismam gerekecek bir yerde.

Herneyse beni bikac ay once isten cikardilar yok atmak istemiyoruz geri gel deneyelim dediler basladim ve simdide. Patron bana dediki neden hala geliyosun anlamiyorum. Kendine gore bi is bulsana dedi. Bunu bikac gun once dedi ve ben gercekten konsantre olamiyorum isimi yapamaz hale geldim. Bana resmen is bul git diyo ama istedigim gibi bir is bulmadan cikmak istemiyorum. Patronda cikarmak istemiyo yoksa ceza odeyecen bes bin euro kadar. Istenmiyorum. Tekrar istemesemde bi callcentere mi giriyim yoksa is bulana kadar beklemelimiyim? Kendileri cikarsinlar istiyolarsa diye?

Basladigimdan beri ayni projede calisiyorum hevesi kacti. Benden sonra gelenlere verildi yeni proje. Bilirsiniz callcenter sonucta satis yapiyorum iki yildir ayni seyi yapiyorum. Isteksiz goruyomus beni normal degil mi?

Demeden edemeyeceğim sorunsal diye bir kelime yok Türkçemizde onun adı sorun'dur..
Neyse bence devam edin çalışmaya çok istiyorsa o atsın işten tazminat ödeyince akli başına gelir

Bilmiyodum ogrenmis oldum sagol degistiriliyosa degistiririm simdi.

Evet ama kendimi kotu hissediyorum iyice satista yapamiyorum stressten gitmek istiyorum :(

Benim de hosuma gitmese de maalesef sorunsal diye bir kelime var dilimizde. Herkes niye yok diyor anlamis degilim

Eklentiler

• 1C3E9E99-79EB-4EE5-A7DB-2AD066D10753.webp
    1C3E9E99-79EB-4EE5-A7DB-2AD066D10753.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 73
Evet çok zor bir durum, gerçekten stresli ama 1 yılını vermişsin. satış yapama zaten ki çıkartsın seni.

Evet çok zor bir durum, gerçekten stresli ama 1 yılını vermişsin. satış yapama zaten ki çıkartsın seni.

Iki yil olcak :( evet stressli ve digerleri satip ben satamayinca daha da kotu.

Is arkadaslarim kendini ispatla diyolar ama olmuyo, yapamiyorum, dedigi seyler hosuma gitmedi. Patronum olarak is bul ve git demeye getirdi. Neyi ispatlayimki

Iki yil olcak :KK43: evet stressli ve digerleri satip ben satamayinca daha da kotu.

Is arkadaslarim kendini ispatla diyolar ama olmuyo, yapamiyorum, dedigi seyler hosuma gitmedi. Patronum olarak is bul ve git demeye getirdi. Neyi ispatlayimki

bence uğraşma, olmuyorsa olmuyordur zaten o stresle satamazsın. senden memnun değilse çıkarsın

Demeden edemeyeceğim sorunsal diye bir kelime yok Türkçemizde onun adı sorun'dur..
Neyse bence devam edin çalışmaya çok istiyorsa o atsın işten tazminat ödeyince akli başına gelir

Sorunsal diye bir kelime var ama bizim kk kizlari kendilerini ek$i sözlükçü sanıyor. :-)

Sorunsal diye bir kelime var. İsteyen sorun der, isteyen sorunsal. Milletin kullandığı kelimeye de karışmayalım artık. Bir o kaldı çünkü.:işsiz:

Sorunsal diye bir kelime var ama bizim kk kizlari kendilerini ek$i sözlükçü sanıyor. :-)
Var tabi dilimize ingilizce bir sıfat olan problematical kelimesinden esinlenerek sonradan girmiş.
Ve genel durumlar için kullanilir özel değil.
Herneyse benim sevmedigim bir kelime.

Back
X