Is sorunu ne olur yardım.

Sizin gibilere kurtlara yem olan kadınlar deniyor. Sizin süreklilik arz eden bir tedaviye ihtiyacınız. Ve şu an probleminiz işiniz olarak görseniz de öyle değil. Umarım kendinize gelirsiniz.

cnm bu şeref yoksunu kişi ;sizin duygularınızdan istifade etmiş. valla ben olsam beni dolandırdı diye dava bile açardım. zaten bir erkek,ğin kadından beklentisi olan hikeyelerin sonu hep böyle oluyor.
ama hakkınızı arayın.
Kesinlikle istifade etti. Zaafını kullandı

Merhaba kızlar.
2 yıldır bir iş yerinde çalışıyorum. Muhasebeci olarak. Yoğun ve yoğun olduğu kadarda düzensiz bir iş yeri.kendini patron zanneden çalışanlar iki yüzlü insanlar.elbette bi çok iş yerinde vardır böyle insanlar.bundan bi kaç ay önce (nisan ayı gibi) işi bırakmayı düşündüm. Ama sonra vazgeçtim biraz daha sabretmek istedim.
Geçen ay özel hayatimda bazı üzücü olaylar yaşadim.psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Konuşmak yemek yemek gezmek tozmak insan yüzü görmek bile istemiyorum. Patronuma anlattım durumu bu psikoloji ile çalışamayacağımı söyledim. Oda izne çik gel bakalım dedi.sagolsun anlayışla karşıladı. Izne çıktım kafamı dağıtmak için arkadaşıma gittim şehir dışına fakat geldim yine çalışacak konumda değilim.soylenenleri bile algılayamiyorum. Muhasebeci olanlar bilirler sürekli dikkat isteyen bir iş.ve benim.gucum yok.patronda farkında toplanamadigimin.ne yapacagimi bilmiyorum. Is yapamıyorum.yapsamda yanlış oluyor bazıları.birj bişey söylüyor iş yerinde sinirleniyorum tahammül edemiyorum. Insanların iyi niyetini suistimal etmek istemiyorum daha fazla.
Bi taraftanda aileme karşı sorumluluğum var özellikle babama.annecigim olanlardan haberdar ama.babam kızacak diye söyleyemiyoruz maalesef.yasim olmuş 36.evli değilim.
Is yerinde mUtszudum zaten.ozel hayatımda mutsuz olunca iyice çöktüm. Sabahları gelmek bile istemiyorum.calan telefonlara bakmak istemiyorm. Ne yapicam hiç bilmiyorum.

bazı arkadaşlarım problemin neolduğunu sormuşlar.kısa bir özet geçtim
edit :
Özel hayatımda ki konuya gelince o kadar karışık ki.basli başına bir konu açmak lazım.
Ama kısaca paylaşayım. Ben birine aşık oldum.maddi manevî kötü durumda idi.maddi olarak çok yardımda bulundum.manevi olarakta yanında oldum hep.adi hiç bi zaman konulmadi ilişkinin evet.ama benim kendisine çok aşık olduğumu biliyordu.bunu bilerek yakınlık kurdu benimle.para isterken sevgili moduna girmeler,güzel sözler flörtleşmeler falan. 2 yıldır süren bir durum bu.ve en sonunda be rest çektim ilişkinin adını koymak için.oda arkadaş olduğumuzu ve bana umut vermediğini söyledi.(KESİNLİKLE YALAN.) Önceki evliliğinden dolayı korkularının olduğunu ve ciddi bir ilişkiye maddi manevî hazır olmadığını söyledi.ve beni o kadar degersizlestirdi ki benim onun için sokaktaki herhangi birinden farkım yok gibiydi konuşurken. yani kısacası bunca zaman zaafımi kullanarak maddi olarak nemalanmış benden.onda para olmadığı için bana olan borcunu da veremiyor.yada ben öyle biliyorum durum bu(arkadaşlarım lütfen özel hayatın konusunda çok yaralayıcı yorumlar yapmayın. Çünkü gerçekten psikolojik olarak hiç iyi durumda değilim.kullanilmisligi ve degersizlestirilmeyi hazmetmek için zaman lazım çünkü)
Zor bir surecten geciyoruz. Bu dönemde eger maddi imkanlariniz isi biraktiginizda etkilenecekse birakmayin derim cunku psikolojik anlamda bu surecte fazlasiyla yoracak sizi. Ozel ve is yasamini birbirinden ayirmak gerekiyor. Bunu yapmayi ogrenmelisiniz. Bunun icin profesyonel destek almanizi oneririm. Isi birakmak yerine bir psikologa gidin. Biten bitmistir elinizdekilerle devam etmeyi ogrenmelisiniz. Zaten adi bile belli olmayan birniliskiden cokta beklenti icinde olacaginizi düşünmüyorum. Siz degerlisiniz birisi icin kendi degerinizi niye cigneyesiniz, hayatinizi, elinizdekileri feda edesiniz ki zaten issiz gucsuz biri kendine bakamıyor Allah korusun evlenseniz burda daha farkli kötu seyleri konusuyor olurduk zararin neresinden dönerseniz kardır. Mutlu olmaya bakin.

geçmişi arkadızda bırakın. ama intikamınızıda alın lütfen.kadınları böyle sıkıntıya sokmanın bedelini ödesin namusuz herif.

Zor bir surecten geciyoruz. Bu dönemde eger maddi imkanlariniz isi biraktiginizda etkilenecekse birakmayin derim cunku psikolojik anlamda bu surecte fazlasiyla yoracak sizi. Ozel ve is yasamini birbirinden ayirmak gerekiyor. Bunu yapmayi ogrenmelisiniz. Bunun icin profesyonel destek almanizi oneririm. Isi birakmak yerine bir psikologa gidin. Biten bitmistir elinizdekilerle devam etmeyi ogrenmelisiniz. Zaten adi bile belli olmayan birniliskiden cokta beklenti icinde olacaginizi düşünmüyorum. Siz degerlisiniz birisi icin kendi degerinizi niye cigneyesiniz, hayatinizi, elinizdekileri feda edesiniz ki zaten issiz gucsuz biri kendine bakamıyor Allah korusun evlenseniz burda daha farkli kötu seyleri konusuyor olurduk zararin neresinden dönerseniz kardır. Mutlu olmaya bakin.
teşekkür ederim.evet psikolgtan randevu aldım.maddi imkan olarak çok zorda kalacagımı düşünmüyorum çünkü işsizlik alacağım.birazda ona güveniyorum.işi bırakmak isteme sebebim inanın işe konsantre olamıyor olmam.ve bana iyi niyet gösteren patronumun iyi niyetini suistimal etmek istememem.çünkü iş yapamadıkça daha çok strese giriyorum.vicdanım sızlıyor.oda beni geriyor.buna kaçmak denirse evet kaçmak istiyorum

teşekkür ederim.evet psikolgtan randevu aldım.maddi imkan olarak çok zorda kalacagımı düşünmüyorum çünkü işsizlik alacağım.birazda ona güveniyorum.işi bırakmak isteme sebebim inanın işe konsantre olamıyor olmam.ve bana iyi niyet gösteren patronumun iyi niyetini suistimal etmek istememem.çünkü iş yapamadıkça daha çok strese giriyorum.vicdanım sızlıyor.oda beni geriyor.buna kaçmak denirse evet kaçmak istiyorum
Size ne iyi gelecekse, ne mutlu edecekse onu yapmalisiniz. Insan hayata bir kere geliyor sadece isi birakma sebebiniz degmeyen biri olmasin. Yoksa insan kendine göre bir yol çizer zaten.

geçmişi arkadızda bırakın. ama intikamınızıda alın lütfen.kadınları böyle sıkıntıya sokmanın bedelini ödesin namusuz herif.
ben rest çekmesem bu böyle devam edecekti.onun canını yakmayı çok istiyorum.o kadar bencil ki şu an tek düşündüğü kendisi ben ne durumdayım umrunda bile değil eminim.üzgünmüyüm değilmiyim.

ben rest çekmesem bu böyle devam edecekti.onun canını yakmayı çok istiyorum.o kadar bencil ki şu an tek düşündüğü kendisi ben ne durumdayım umrunda bile değil eminim.üzgünmüyüm değilmiyim.
var ya adama gıcık oldum. bence mutlaka hukuki süraç için bir avukata danışın. bu nitelikli dolandırıcılığa girer.

Kendiniz icin dimdik ayakta durmak zorundasiniz
Benimde bugun pskiyatri randevum var ask mevzusu degil tabi insanin coktugu donemler oluyor dimdik ayakta durun zor olsa da bunu yapmak zorundasiniz lutfen unutmayin degmez
Zararin neresinden donerseniz kardir kim hata yapmadiki kendinizi suclamayin lütfen suan yapmazdik diyoruz oyle de yapiyoruz ki hatalarimizla varoluyoruz kendinizi sévin sizden bir tane daha yok

Sizin uzak durmaniz sessiz kalmaniz asla cevap vermemeniz en buyuk can yakmasi onun icin
Adli surec farkli bir boyut iletisime gecmeyin onun disinda iletisime geçerse orali olmayin lutfen

Sizin uzak durmaniz sessiz kalmaniz asla cevap vermemeniz en buyuk can yakmasi onun icin
Adli surec farkli bir boyut iletisime gecmeyin onun disinda iletisime geçerse orali olmayin lutfen
açıkça belirtmek gerekirse adli süreç başlatmayı düşünmüyorum şu an için.bana kızacaksınız biliyorum ama :(
çok fazla ortak tanıdığımız var çünkü.

açıkça belirtmek gerekirse adli süreç başlatmayı düşünmüyorum şu an için.bana kızacaksınız biliyorum ama :KK43:
çok fazla ortak tanıdığımız var çünkü.
Belki rezil olur intikam almis olursunuz belki yuzu kizarir belki duyulur o karakter yok sanirim

aa sorsan çok gururlu.ben bitirmek için masaya oturduğumda oturur oturmaz sana olan borcum ne kadardı hesapla bana söyle diye erkeklik yaptı
ayak yapıyor. bakın bu adam profesyonel dolandırıcı.

Back
X