ayak yaptığı belli canımayak yapıyor. bakın bu adam profesyonel dolandırıcı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayak yaptığı belli canımayak yapıyor. bakın bu adam profesyonel dolandırıcı.
kendimi değersiz hissetmiyorum.ama çok emek verdim ben ona ve karşılığında nankörlük gördüm vefasızlık gördüm.O sana değersizmissin gibi davrandı diye sen değersiz olmazsın. Sen ondan önce neyden, ondan sonra da aynı sensin.
Neden kendini değersiz hissediyorsun.
Adilik yapan o,
Iyi niyetini, ona olan sevgini kullanan o,
Düpedüz dolandırıcının ağmaksızın vicdansizin tekiymis.
Neyse ki kurtulmuşsun.
Hiç üzülme. Işine sahip çık. Isini kaybedersen Daha kötü olursun.
Daha gençsin. Karşına mutlaka düzgün insanlar çıkacaktır.
Icini karartma lütfen.
Çok dikkat isteyen bir meslek.ben şu an kendimi biLmiyorum ki ise hic konsantre olamıyorum. Biri bişey diyo tamam diyorum ama yapmıyorum falan.kafam o kadar dolu ve dağınık kiBeni mi anlattın sen? Bende 2 yıldır bilgisayar başında çalışıyorum aslında kendi işim değil ama işte.. bıktım yoruldum, üstelik ofiste çalışan diğer 2 kişiyi de hiç sevmiyorum çok dedikoducu ve çıkarcılar, zaten meraba günaydın dışında muhabbetimiz yok. uzaklara tatile gidip kafa toplamayı çok istedim ama olmadı.. bak bunları şuan yatakta yazıyorum daha kalkıp gitmedim işe hiç gidesim yok, ayaklarım hergün geri geri gidiyor. Paraya ihtiyacım yok gitme çalışma diyorum ama boş durup ne yapacagım. Pandemiden sebep planlarımda gitti yoksa bu sene çok farklı geçecekti. Yalnızım kimsem yok, küçük şehirde yaşıyorum yapacak bir şey bulamıyorum. Belki İstanbul olsa hergün bir semt gezecem ama yok. Yaşım 28. Hayat geçiyor. Sana tavsiyem ‘yapmak istemediğin şeyi asla yapma’ tükenirsin. Sonra benim gibi aynaya bakıp aa saçımda beyaz çıkmış, yüzüm çok solgun deme. Bak yemin ediyorum en son 1 buçuk yıl önce içten gülümsemiştim. Onu bile unuttum. İstemediğin yerde, işte çalışma...
Cok normal hic uzulme herkes yasiyor bunlari bende dun gittim bugun ilk kez ilac kullandımkızlar tekrar merhaba.bu gün psikologa gittim.ve psikyatriste yönledirdi.ilaç kullanmam gerekiyormuş maalesef.
hangi ilacı verdi doktor.benim kilo problemim var antidepresanlar kilo aldırır diye korkuyorum.psikolog prozac aldrımaz dedi ama psikyatrist ne verecek bilmiyorum tabikiCok normal hic uzulme herkes yasiyor bunlari bende dun gittim bugun ilk kez ilac kullandım
Misol verdi kiloyu sormadim zayifim yemek yemiyorum zaten kilo alsam no problem ve sanmiyorum ki aliyim mide bulantisi ve sersemlik yapiyormushangi ilacı verdi doktor.benim kilo problemim var antidepresanlar kilo aldırır diye korkuyorum.psikolog prozac aldrımaz dedi ama psikyatrist ne verecek bilmiyorum tabiki
bakalım bana ne verecek.benim panik atak yada anksiyete problemim yok çok şükür ama takıntı ve depresyon var işte.Misol verdi kiloyu sormadim zayifim yemek yemiyorum zaten kilo alsam no problem ve sanmiyorum ki aliyim mide bulantisi ve sersemlik yapiyormus
Benim de öyle orta derece depresyon pskiyatri karsisinda gun icerisinde bolca agladimbakalım bana ne verecek.benim panik atak yada anksiyete problemim yok çok şükür ama takıntı ve depresyon var işte.
Bi öneride bulundu mu peki.ne yapman gerektiği konusunda.Benim de öyle orta derece depresyon pskiyatri karsisinda gun icerisinde bolca agladim
Seninde biseyler yapman lazim dedi
Çok doğru ddediklerinizhep.duygularimla hareket ederim.36 değil 46 Yaşında da.olsam böyle olacak sanırım. Bazen duygularımı aldırmak ıstiyorum gerçekten.cok yoruldum artık bu duygusallıktan hassasliktan.Canım durum psikolojik açıdan gerçekten zor.. Ama size şöyle bir baktığımda daha çok duyusal yönlü bir insansınız yani çok hassas bir yapınız var gibi geldi bana.. Bu durum herkes için üzücü elbette ama mesela ben olsaydım bunu patronuma asla söylemez durumu idare etmeye bakardım.. İşime sıkı sıkı sarılır daha iyilerini aramaya başlardım kendim için birşeyler yapmaya çalışırdım.. Özel mevzuna gelince zaten farkındasın hataların olmuş.. Her zaman söylerim bir erkek kız arkadaşından karşılıksız olarak en fazla bir kez destek alabilir.. Yani bana hep saçma geliyor erkeklerin kadınlardan maddi destek alması..şimdi diyeceksiniz evlenmeyi düşündüğüm adamdı bana umut verdi falan ama ne olursa olsun kocam olmadan bir erkeğe koşulsuz şartsız maddi destekte bulunmam.. Yetersiz bir insansa zaten bana göre değildir düşüncesine sahip olurum.. Aldığını vermezse bu iş bana göre böyle.. Neyse bunlar olmuş bitmiş zaten daha canınızı sıkmaya gerek yok..Hayata dair birşey daha öğrendiniz bu şekilde düşünün ve asla üzülmeyin.. Bir psikiyatıra gidip durumunuzu anlatın ve işinizi en iyi şekilde yapmaya çalışın.. İşinizi zaten sevmediğiniz in bir taraftan size uygun daha iyi bir iş araştırın ve o işi bulmadan asla işten çıkmayın bence çünkü o beğenmediğiniz iş için yollara düşme ihtimaliniz var ve psikolojik olarak daha da boşluğa düşersiniz en azından şu an ilgilenecek birşeyler var sizin için.. Sıkıntının verdiği bir rehavete kapılıp yanlış şeyler yapmayın lütfen.. Benim size tavsiyem bu yönde..
Arıyorum da pandemi dönemi malum .pek fazla ilan yok.Yeni bir iş arayın. Değişikliğe ihtiyacınız var demek ki.
Ben dil ogrenmek istiyorum hem baslayip hemde buyuk bir umutsuzlukla birakiyorum olmaz is bulamam falan diye motivasyonsuzluk ve karamsarlık var dedi ne yapmam gerek dedim 1 2 hafta hazir ilac kullaniyorum diye yuklenme etkileri çıkana kadar dedi sonra yavaş yavas basla dediBi öneride bulundu mu peki.ne yapman gerektiği konusunda.
Sizin sorununuz is degil ki evet her seyi etkiliyor ama bir an once toparlanmaya calisinArıyorum da pandemi dönemi malum .pek fazla ilan yok.
İsi biraksan da psikolojin duzelmicek bence isi birakma su an issizlik fena.. isi birakmak yerine psikologa git icini dök cok faydasini göreceksin.Merhaba kızlar.
2 yıldır bir iş yerinde çalışıyorum. Muhasebeci olarak. Yoğun ve yoğun olduğu kadarda düzensiz bir iş yeri.kendini patron zanneden çalışanlar iki yüzlü insanlar.elbette bi çok iş yerinde vardır böyle insanlar.bundan bi kaç ay önce (nisan ayı gibi) işi bırakmayı düşündüm. Ama sonra vazgeçtim biraz daha sabretmek istedim.
Geçen ay özel hayatimda bazı üzücü olaylar yaşadim.psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Konuşmak yemek yemek gezmek tozmak insan yüzü görmek bile istemiyorum. Patronuma anlattım durumu bu psikoloji ile çalışamayacağımı söyledim. Oda izne çik gel bakalım dedi.sagolsun anlayışla karşıladı. Izne çıktım kafamı dağıtmak için arkadaşıma gittim şehir dışına fakat geldim yine çalışacak konumda değilim.soylenenleri bile algılayamiyorum. Muhasebeci olanlar bilirler sürekli dikkat isteyen bir iş.ve benim.gucum yok.patronda farkında toplanamadigimin.ne yapacagimi bilmiyorum. Is yapamıyorum.yapsamda yanlış oluyor bazıları.birj bişey söylüyor iş yerinde sinirleniyorum tahammül edemiyorum. Insanların iyi niyetini suistimal etmek istemiyorum daha fazla.
Bi taraftanda aileme karşı sorumluluğum var özellikle babama.annecigim olanlardan haberdar ama.babam kızacak diye söyleyemiyoruz maalesef.yasim olmuş 36.evli değilim.
Is yerinde mUtszudum zaten.ozel hayatımda mutsuz olunca iyice çöktüm. Sabahları gelmek bile istemiyorum.calan telefonlara bakmak istemiyorm. Ne yapicam hiç bilmiyorum.
bazı arkadaşlarım problemin neolduğunu sormuşlar.kısa bir özet geçtim
edit :
Özel hayatımda ki konuya gelince o kadar karışık ki.basli başına bir konu açmak lazım.
Ama kısaca paylaşayım. Ben birine aşık oldum.maddi manevî kötü durumda idi.maddi olarak çok yardımda bulundum.manevi olarakta yanında oldum hep.adi hiç bi zaman konulmadi ilişkinin evet.ama benim kendisine çok aşık olduğumu biliyordu.bunu bilerek yakınlık kurdu benimle.para isterken sevgili moduna girmeler,güzel sözler flörtleşmeler falan. 2 yıldır süren bir durum bu.ve en sonunda be rest çektim ilişkinin adını koymak için.oda arkadaş olduğumuzu ve bana umut vermediğini söyledi.(KESİNLİKLE YALAN.) Önceki evliliğinden dolayı korkularının olduğunu ve ciddi bir ilişkiye maddi manevî hazır olmadığını söyledi.ve beni o kadar degersizlestirdi ki benim onun için sokaktaki herhangi birinden farkım yok gibiydi konuşurken. yani kısacası bunca zaman zaafımi kullanarak maddi olarak nemalanmış benden.onda para olmadığı için bana olan borcunu da veremiyor.yada ben öyle biliyorum durum bu(arkadaşlarım lütfen özel hayatın konusunda çok yaralayıcı yorumlar yapmayın. Çünkü gerçekten psikolojik olarak hiç iyi durumda değilim.kullanilmisligi ve degersizlestirilmeyi hazmetmek için zaman lazım çünkü)
O zaman bu durumdan daha fazla zarar görmemek için bence bir uzmandan yardım almalısınız.. Bakın o adam sizin hassas tarafınızdan faydalanmış.. Yarın öbür gün bir başkasının sizi üzmemesi için ve hayatınıza daha mutlu devam etmeniz için pskiyatıra gidin ve destek alın.. Duygusuz olmak da çok güzel birşey değil ama aşırı kırılganlık hassaslık zarar verir.. Ayrıca kimse sizden daha değerli değil unutmayın.. Allah kalbinize ferahlık versinÇok doğru ddediklerinizhep.duygularimla hareket ederim.36 değil 46 Yaşında da.olsam böyle olacak sanırım. Bazen duygularımı aldırmak ıstiyorum gerçekten.cok yoruldum artık bu duygusallıktan hassasliktan.