- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Kızlar eşim ablasını eşinin yanında çalışıyordu. Ablası eşi ile kavga etmiş sanırım ayrılma durumuna geldiler eşim işten çıktı dün. Ben ciddi üzgünüm. Eşimin güzel bir mal varlığı var fakat dünden beri işsiz. Çok üzülüyorum 2 bebeğimiz var. Ben özel ders veriyorum yalnızca. Eşimin çevresi çok iş bulabilir ama bu şartlarda ol az tabi." Birkaç gün kafamı dinleyeyim ablam barışsa da ben işe dönmem" dedi başka bir iş yapmaya kararlı gibi. Buluruz bir iş daha çok çalışırız falan diyor ama ben neden böyle hissediyorum. Kötüyüm yani nebilim iyi değilim işte. Bu süreçte ne yapmam lazım. Bende o işe dönmesini istemiyorum aslında zaten ama kendimi böyle de kötü hissediyorum. 6 yıldır eşim kaç kez işi bırakma durumuna geldi bilmiyorum. Ablası tartışır bırakır laf söylerler birbirine çıkar vs ama bu sefer kesin gibi. Hem ilerisi için o iye çalışmaması güzel olacak gibi 10 yıl sonra bir kavgada çıksa yine iş bulması daha zor olabilir eşim bugün 30 yaşında ama başka işlerinde garantisi yok bir yandan of bilmşyorum anlatmak istedim