- 12 Nisan 2016
- 665
- 918
- 53
- Konu Sahibi Chharlotte
-
evet haklisiniz ve bu hemen hemen her sektorde ayni. baska bir firmada calissaniz hemen hemen ayni sorunlarla karsilasma ihtimaliniz var.
ama suan issizlik orani cok fazla.
hem tazminatiniz da soz konusu.
en azindan iyi bir sirkette iyi bir is bulana kadar sabretseniz
Bircok isletmede durum boyle emin olabilirsin. Bende ayni sekilde calisiyorum ve meslegimle yaptigim iş 'LEr' arasinda cogu zaman alaka yok. Satisindan tut grafigine, uygulamasına, pazarlamasina, teknik destegine, yeri gelince musteri hizmetlerine flaan falan herseye dönüşüyorum :)
Bu kadar sorumlulukla aldigim maas tamamen ters orantili zaten ama yine de sukrediyorum piyasalarin durumu kötü Allaha şükür issiz degilim.
doğru bir zaman değil şu an, ekonomi düzelsin iş bakarsınızYaklaşık 3 yıldır bir yazılım firmasında çalışıyorum. Yazılım firması deyince insanların aklında bi kurumsallık oluşuyor.. Ama nerdeee... Firmada toplam 6 kişiyiz. Bir departman açık pozisyonda, şuan çalışan eleman yok ve ben hem kendi birimimi hem de açık pozisyon olan departmanı idare etmeye çalışıyorum. Onun dışında firma sosyal medya hesaplarını idare etmem gerekiyor. Haftalık ve aylık olarak benden plan ve rapor bekleyen bir müdürüm var. Yani boş kaldığımızı düşündükleri her an bir iş yükleme derdindeler. Mola saatlerimizi sırf satışlar düşük diye kısalttılar ve bu gidişle mesai saatlerimizinde artacağını düşünüyorum. Vallahi artık bıkkınlık geldi iş arıyorum dönen yok. Şuan mevcut bir işsizlik oranı var. Uzun bir süredir çalıştığım için bir anda işten çıkıp tazminatımı yakmak da istemiyorum vallahi her gün böyle ufak çaplı sinirler geçiriyorum. Çalışan herkesin 1 değil 3 farklı işi var. Bir patronun işçi sömürmesinin somut örneğiyiz resmen
Haklısınız iş hemen bırakmicam inşallah güzel fırsatlar gelir değerlendiririm :/Devir iş bırakma devri değil şu an idare et rahat ol iyi bir fırsat çıkarsa değerlendir ama işi bırakma iş bulmak zor
sabret ortalik cok kotuYaklaşık 3 yıldır bir yazılım firmasında çalışıyorum. Yazılım firması deyince insanların aklında bi kurumsallık oluşuyor.. Ama nerdeee... Firmada toplam 6 kişiyiz. Bir departman açık pozisyonda, şuan çalışan eleman yok ve ben hem kendi birimimi hem de açık pozisyon olan departmanı idare etmeye çalışıyorum. Onun dışında firma sosyal medya hesaplarını idare etmem gerekiyor. Haftalık ve aylık olarak benden plan ve rapor bekleyen bir müdürüm var. Yani boş kaldığımızı düşündükleri her an bir iş yükleme derdindeler. Mola saatlerimizi sırf satışlar düşük diye kısalttılar ve bu gidişle mesai saatlerimizinde artacağını düşünüyorum. Vallahi artık bıkkınlık geldi iş arıyorum dönen yok. Şuan mevcut bir işsizlik oranı var. Uzun bir süredir çalıştığım için bir anda işten çıkıp tazminatımı yakmak da istemiyorum vallahi her gün böyle ufak çaplı sinirler geçiriyorum. Çalışan herkesin 1 değil 3 farklı işi var. Bir patronun işçi sömürmesinin somut örneğiyiz resmen
Kesinlikle vicdansızlık 1 kişinin birden fazla iş yaptığı bir sektörÖzel sektör vicdansızlığı oluyor bu.
İş bulmadan cıkmayın tabikide. Çok zor cünkü iş aramakta.
Yaklaşık 3 yıldır bir yazılım firmasında çalışıyorum. Yazılım firması deyince insanların aklında bi kurumsallık oluşuyor.. Ama nerdeee... Firmada toplam 6 kişiyiz. Bir departman açık pozisyonda, şuan çalışan eleman yok ve ben hem kendi birimimi hem de açık pozisyon olan departmanı idare etmeye çalışıyorum. Onun dışında firma sosyal medya hesaplarını idare etmem gerekiyor. Haftalık ve aylık olarak benden plan ve rapor bekleyen bir müdürüm var. Yani boş kaldığımızı düşündükleri her an bir iş yükleme derdindeler. Mola saatlerimizi sırf satışlar düşük diye kısalttılar ve bu gidişle mesai saatlerimizinde artacağını düşünüyorum. Vallahi artık bıkkınlık geldi iş arıyorum dönen yok. Şuan mevcut bir işsizlik oranı var. Uzun bir süredir çalıştığım için bir anda işten çıkıp tazminatımı yakmak da istemiyorum vallahi her gün böyle ufak çaplı sinirler geçiriyorum. Çalışan herkesin 1 değil 3 farklı işi var. Bir patronun işçi sömürmesinin somut örneğiyiz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?