- 2 Şubat 2017
- 58
- 14
- 3
- 44
Merhaba arkadaşlar, yeni müdürlüğüme yeni tayin oldum, yaklaşık 5 aydır çalışıyorum, başlangıçta herşey iyiydi herkes iyi davranıyordu, son 3 aydır bir takım sıkıntılarım var, sanki işlere yetişemiyorum ve tecrübeli personel kadar iyi yapamıyorum, elimden geleni yapıyorum ama olmuyor, müdür bey de bu durumdan son derece rahatsız...Ve dün müdür beyle çok şiddetli bir tartışma yaşadım,öyle bir duruma geldim ki, iş çok ağır geliyor, yapmaya çalışıyorum yapamıyorum, mevzuat çok geniş, 4 ayda öğrenilecek bir iş değil, bir ömür boyu bu işte öğrenme süreci devam ediyor,dolayısıyla sıkıntım var, henüz 2 yılım dolmadı tayin de isteyemiyorum.öte yandan müdürlük içinde bir gurup var ve bana karşı sertler, bu son tartışmadan sonra herşey daha kötü olacak, adım gibi biliyorum,çünkü gerçekten ben de müdür beye aynı sertlikte cevap verdim, ses tonum da çok yüksekti.Konumda da haklıydım.
şimdi benim ne yapmam lazım, bu guruplaşmaları nasıl kırabilirim,müdürle bir daha iyi olabilirmiyiz?(onu sevmiyorum ama yüzyüze bakıyoruz yapacak bişi yok), ne yapıyım ben?
EDIT:Bu durum sağlığımı da etkiliyor, bugün ishal yaşıyorum ve raporluyum, çok da rapor kullandım, bağışıklık sistemim sanırım çöktü
şimdi benim ne yapmam lazım, bu guruplaşmaları nasıl kırabilirim,müdürle bir daha iyi olabilirmiyiz?(onu sevmiyorum ama yüzyüze bakıyoruz yapacak bişi yok), ne yapıyım ben?
EDIT:Bu durum sağlığımı da etkiliyor, bugün ishal yaşıyorum ve raporluyum, çok da rapor kullandım, bağışıklık sistemim sanırım çöktü