Maddi sıkıntılardan dolayı burda kiralar yıllık veriliyor o bizi çok zorladı şimdi bile ağlıyorumMaddi olarak çok mu kötü durumdasınız?
Eğer biraz daha idare etme şansınız varsa ayrılın. Böyle verimli çalışamazsınız üstüne bir de ruh sağlığınız zarar görecek.
anlıyorum durumunuz zor gerçekten. Sevmediğiniz yerde çalışmak ölüm gibi. Ama biraz daha sıkın dişinizi o zaman. Bu arada iş aramaya devam edin. Burayı geçici olarak düşünün belkide zamanla alışırsınız bile.Maddi sıkıntılardan dolayı burda kiralar yıllık veriliyor o bizi çok zorladı şimdi bile ağlıyorum
Öyle düşünüyorum alışırım diyorum bi kaç ay idare ediyim diyorum hiç bi çalıştığım yerde Bu kadar zorlanmamıştımanlıyorum durumunuz zor gerçekten. Sevmediğiniz yerde çalışmak ölüm gibi. Ama biraz daha sıkın dişinizi o zaman. Bu arada iş aramaya devam edin. Burayı geçici olarak düşünün belkide zamanla alışırsınız bile.
asgari ücretin altını kabul etmemeliydiniz.yeni işe başladım arkadaşlar 1 ay oldu ama dayanamıyorum bi artısı yok hergün olmasada çoğu günler ağlayarak işe gidiyorum. 2 ay deneme süresi 1600 maaş dediler 2 Aydan sonra sigorta maaş 1800 oluyormuş bundan 3 sene önce alıyordum bu parayı neyse iş bulamadım iki senedir tmm dedim sabah 8 akşam 6 buçuk evime yakın tek artısı bu olabilir. Çalıştığım yer diş kliniği aşırı yoğun öğlen sadece 10 dk falan yemek yerken oturuyorum onun dışında hep ayaktayım günde tek doktor 30 hasta bakıyor.bel fıtığım var akşamları eve gelince ayağa kalkamıyorum. Asistanlar eldiven takmıyor yasakmış bunların dışında birsürü kağıt işleri var yaptığım günlük oda temizliği cabası. Napıcam bilmiyorum çalışmak istemiyorum burda iş bulmak da çok zor bi akıl verin
Öyle düşünüyorum alışırım diyorum bi kaç ay idare ediyim diyorum hiç bi çalıştığım yerde Bu kadar zorlanmamıştım
Üstelik sigorta yapınca bankaya asgari ücret yatırıyorlarmış sonra 1800 den fazla olanı geri alıyorlarmış- 2 Aydan sonra sigorta maaş 1800 oluyormuş -
sigortayı 1saat çalışsan bile yapmak zorundalar.. sıkayet edin
Üstelik sigorta yapınca bankaya asgari ücret yatırıyorlarmış sonra 1800 den fazla olanı geri alıyorlarmış
Dediğim gibi şartları baştan söyledikleri için şikayet etmiyorum ve Adana da bi çok yer bu şekilde çalışıyor asgari ücret isteyince almıyorlar işehem asgari ücretin altında maaş veriyorlar hem de deneme süresi boyunca sigorta yapmıyorlar.sgk'ya neden bildirmiyorsunuz? ciddi cezaları var bu tarz suçların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?