İş sorunum ne yapmalıyım 😞

Dediğim gibi şartları baştan söyledikleri için şikayet etmiyorum
siz haklarınızı bilmiyorsunuz.iş hukuku araştırın biraz.işyeri kimseye en baştan bu şartları sunamaz, sunsa bile kanuni bir geçerliliği yok.kanunlar belli asgari ücretin altını veremez, deneme süresi dahil sigortasız çalıştıramaz.imza bile atmış olsanız kanuni bir bağlayıcılığı yok.

Haklarımı biliyorum bu yaptıklarının suç olduğunuda biliyorum İstanbul’da bende inçe ufak herşeyde hakkımı arıyordum ama Adana’ya geldim ve burda bi çok iş yeri bu şartları sunuyor asgari ücret deyince işe çeğırmıyorlar 2 yıldır iş bulamadım ve burda diş teknisyenleri klinik açıp doktorluk yapıyor denetimlerde hasta başında olmayınca ceza bile yazılmıyor yani kanunlar tam olarak çalışmıyor maalesef

Fabrika işi falan yokmu onlar en azından asgari ücret alıyorlar+mesai çok yorucu sizin işiniz ve ücreti az Allah yardımcınız olsun

Fabrika işi falan yokmu onlar en azından asgari ücret alıyorlar+mesai çok yorucu sizin işiniz ve ücreti az Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim fabrika işi de bulamadım bide vardiyalı oluyor fabrikalar. kısmet diyorum inşallah daha hayırlı bi iş bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…