- Konu Sahibi gulbeyaz_31
-
tşk ederim.. kendimi salmıorum ona dua ediorum sürekli.. düğünü hiç ertelemeyi düşünmüorum bi mani çıkmazsa açıkçası kıslar zaten kendine ait evi var nişanlımın evimiz belli kayınvalidemde saolsun çok destek bize aç deilsiniz açıkta kalmazsınız dio bizim sözümüz falan zaten baya uzadı uzadıkça daha kötü oluo o yüzdenistemiorum Allah ım yardım etsin bize inşallah güzel hayırlı kapılar açsın cümlemize..
sessizlikicinde nişanlım özel güvenlik şirketinde 2 yıl çalıştı yani hem muhasebe anlamında hemde getir götür evrak işleri diyeyim ayrıca niğde çimsa da satın alma bölümünde stajyerlik yaptı ve 2 yıllık işletme mezunu .. Niğde de ikamet edio ama sadece Niğde ye bağlı deil öncelik sırası Niğde bunun yanı sıra ben Hatay da oturduğum için Hatay da da olursa gelme ihtimali var.. şimdiden teşekkür ederim bulamazsan bile sorun deil sorman yeterli...
Rica ederim ben arkadaşlara bilgi verdim 1-2 gün içinde sonuçlanır inşallah iyi haberler vereceğim.
heheytttttt helal sana. Allah razı olsun inşallah ayarlayabilirsinde düğün üstü üzülmesinler zehir olmasın onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?