Mutfakta plastik kap kaçakla oynatır mı yoksa onlar yemek için al ille de bu oyuncakla oyna mı der
Bir de ister istemez dışarı çıkarması da sıkıntı olabilir peşinde koşmak vs
Özellikle televizyon konusunda dikkatli olun kahvaltı yapsın diye 10 dakika açıyorum derken tüm gün tv karşısına geçen çok küçük çocuk var maalesef
Bir de sizinle yaşayacaklar anladığım kadarı ile yemek vs Nasıl olacak yani 72 yaşında bir kafın hem çocuk bakıp hem yemek ev işi vs yapamaz gibi geldi yani yapar da Hakkını verebilir mi o düşündürür
Açıkçası akşam yemek yapmayı düşünüyorum 1 2 çeşit de olsa.Eşim bazı günler evde oluyor, haftasonları zaten evde. Akşam iş çıkışı veya haftasonları gezdiririz. Zaten gündüz 45 50 dereceyi buluyor gündüz çıkamaz. Kışları da çok sagnak yagış oluyor o zaman zaten cıkamaz. Salonla mutfak bir benim. Zapdetmesi sanki biraz daha kolay olur gibi geldi
Dünyanın sonu değil elbet, illa çalışmak gerekirse bir yolunu uydurursunuz ama şu şartlarda oldukça zor görünüyor.
Saatler çok uzun, bakacak kişinin yaşı çok, düzen bozması gerekecek.
Uzun yıllar akşam 7 çıkış çalıştım, batmıyordu da o zaman. Şimdi 6 çıkış çalışıyorum ve keşke 5 olsa diyorum. Görünür fark 1 saat olsa da o bir saat aslında 60 dk değil.
Mutfakta plastik kap kaçakla oynatır mı yoksa onlar yemek için al ille de bu oyuncakla oyna mı der
Bir de ister istemez dışarı çıkarması da sıkıntı olabilir peşinde koşmak vs
Özellikle televizyon konusunda dikkatli olun kahvaltı yapsın diye 10 dakika açıyorum derken tüm gün tv karşısına geçen çok küçük çocuk var maalesef
Bir de sizinle yaşayacaklar anladığım kadarı ile yemek vs Nasıl olacak yani 72 yaşında bir kafın hem çocuk bakıp hem yemek ev işi vs yapamaz gibi geldi yani yapar da Hakkını verebilir mi o düşündürür
Benim babannem de çocukları çok seven biri. Bana da o baktı 22 yaşıma kadar. Şimdi yeter ki staj hakkın kaybolmasın diye düzeni bozmaya razı ki kızımı çok seviyor. Telefon da bile dişlerimi sıkıyorum sevdiğimden çok özlüyorum diyor