İş ve eş

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar...işte canınız sıkıldıgı zaman,size haksızlık yapıldığinı düşündüğünüzde bunu eşinize yansıtır mısınız...

İnsanlık hali, illa ki elimizde olmadan çevremize yansıyabilir ama huysuz kadınlar gibi başka şeylerin gerginliklerini, sürekli olarak suçsuz insanlara yansıtmak/onlardan çıkarmak hiç hoş değil.

Bunu alışkanlık haline getirmeyin

Bazen esime yansıttığım şeyler olur ama aslında önemli olan kapıdan içeri girdiğin zaman o kapı da bırakmak herseyi . Çünkü Evimin huzuru herseyden daha önemli

Ben hep anlatıyorum ama kesinlikle doğru değil. Bi kavgamızda bir tek senin derdin var, bir tek sen üzülürsün gibi bişiler söyledi :) anlatmıyorum artık bende.

Yani uğradığınız haksızlığı anlattiğinizda sizi savunmak için işyerinize gelir veye tlf eder mi siz buna izin verir misiniz..

Hayır yansıtmam .
Işyerinden çıkınca kafamdan atarım herseyi orada kalır .

Yani uğradığınız haksızlığı anlattiğinizda sizi savunmak için işyerinize gelir veye tlf eder mi siz buna izin verir misiniz..
Yok artık. İlkokul velisi gibi.

Derdimi paylaşırım da, hayatta müsade etmem iş yerimde benim adıma konuşmasına.
Kanatları altına giremem bu yaştan sonra kimsenin.
Zaten yetişkin insana yakışan budur, kendi başına halleder meselesini.

Bazen. Çok daraldığımda yansıtabiliyorum. Bulunduğum ortamdan kaçasım geliyor bağırasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…