• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem kocama mesaj atmış

• Konu Sahibi Konu Sahibi 34Ezla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizin cümlelerini ediz hun seslendirmesiyle okudum. Sanki chatgptye bu mesaja iyi bir eş nasıl cevap vermeli diye sormuşsunuz da o yanıtlamış gibi😅 yapmanız gereken bir şey yok. Eşiniz cevabını vermiş.
Eşim edebiyat öğretmeni günlük yaşantısında da seçerek konuşur diksiyonu güzeldir

Eşimin cevabı “Kurduğum çekirdek ailemin düzen ve tertibini eleştirmek sen dahil kimseye düşmez. Eşim için söylenen her iğneleyici söz ve bakışı kendime söylenmiş bilirim, madem bu kadar hoşlanmıyorsun eşimden neden arama bekliyorsun?” yazmış. Ben eşime hiç konusunu açmadım ama çok üzüldüm çünkü annesine hep saygılı, güler yüzlü, misafirperver olmuşumdur. Cuma günleri telefon açarım görüntülü ararım.Benim için böyle düşündüğünü bilmiyordum.
Bundan sonra nasıl davranmalıyım?
Eşiniz cevabını vermiş, okuduğunuzu belli etmeyin ama bundan sonra canınız istemedikçe aramayın.

Sanırsam sizin paranoya probleminiz var. Olmayan bir konu için başlık açıp neden uzun uzun yazayım? Siz delirmişsiniz
Bu forum bu tarz dalga geçen insanlarla dolu.
Sizinki de yukarıda ki arkadaşların da dediği gibi gerçekten chatgbt cevabı gibi.

Sanırsam sizin paranoya probleminiz var. Olmayan bir konu için başlık açıp neden uzun uzun yazayım? Siz delirmişsiniz
Daha önce aynısı yaşandı çünkü hdhdh
KOnu fake çıkmıştı ve aynı sizin gibi kaynanası onu eleştirmjs kocası sahip çıkmış vs. vs.
Hello kityli pijamasiyla siteden atılmıştı 🤣🤣

Kızlar dün gece sabaha kadar uyuyamadım. Hemen konuya gireyim. Eşim uyuyordu telefonunu sessize almamış, oyundan bildirim geliyordu, sessize almak için telefonunu aldım. Oğlum yanımızda uyuyor benim telefonumda sabaha kadar piş piş açık oluyor. Eşimin telefonunda öyle instagramda biraz takılayım dedim şeytan dürttü whatsappa girdim. Annesinden mesaj… “Biz gelin mi aldık belli değil elalemin gelinlerine bakıyorum hergün kayınvalidesini arar sorar bizimki oğlanı değiştirdi, sen niye evi temizliyorsun? çocuk zaten süpürge sesini seviyor sen işteyken o süpürsün, ben 5 tane büyüttüm biriniz sırtımda biriniz kucağımdaydınız, evlendiniz gittiniz ama hala evlatlarımı düşünüyorum.”
Eşimin cevabı “Kurduğum çekirdek ailemin düzen ve tertibini eleştirmek sen dahil kimseye düşmez. Eşim için söylenen her iğneleyici söz ve bakışı kendime söylenmiş bilirim, madem bu kadar hoşlanmıyorsun eşimden neden arama bekliyorsun?” yazmış. Ben eşime hiç konusunu açmadım ama çok üzüldüm çünkü annesine hep saygılı, güler yüzlü, misafirperver olmuşumdur. Cuma günleri telefon açarım görüntülü ararım.Benim için böyle düşündüğünü bilmiyordum.
Bundan sonra nasıl davranmalıyım? Yorumlarınızı okuyacağım bekliyorum.
Cümleyi Ali Rıza Bey kurmuş sanki o derece yapay.
Konu gerçekse de okumamış gibi yapacaksın başka bir şeye gerek yok

Eşinizin cümlesine hayrann kaldımm👏👏 Benim eşim aslaa böyle bi cümle kurmadı ve kurmaz.Okuduğunuzu sakınn belli etmeyin ,güleryüzle devam ,okuduğunuzu anlarsa size de cephe alır.Çook takdir ettim eşinizi ve ne kocalar var dedim.Kv ler hep aynı zaten🫣🤣

Hayaller:
"Kurduğum çekirdek ailemin düzen ve tertibini eleştirmek sen dahil kimseye düşmez. Eşim için söylenen her iğneleyici söz ve bakışı kendime söylenmiş bilirim, madem bu kadar hoşlanmıyorsun eşimden neden arama bekliyorsun"

Hayatlar:
"yaw tamam ana yaww"
Matmazelin ,o efsane uzun cümlesi gibi olmuş.😊..Her bakımdan yetersiz gördüğüm birinin.....

Kızlar dün gece sabaha kadar uyuyamadım. Hemen konuya gireyim. Eşim uyuyordu telefonunu sessize almamış, oyundan bildirim geliyordu, sessize almak için telefonunu aldım. Oğlum yanımızda uyuyor benim telefonumda sabaha kadar piş piş açık oluyor. Eşimin telefonunda öyle instagramda biraz takılayım dedim şeytan dürttü whatsappa girdim. Annesinden mesaj… “Biz gelin mi aldık belli değil elalemin gelinlerine bakıyorum hergün kayınvalidesini arar sorar bizimki oğlanı değiştirdi, sen niye evi temizliyorsun? çocuk zaten süpürge sesini seviyor sen işteyken o süpürsün, ben 5 tane büyüttüm biriniz sırtımda biriniz kucağımdaydınız, evlendiniz gittiniz ama hala evlatlarımı düşünüyorum.”
Bundan sonra nasıl davranmalıyım? Yorumlarınızı okuyacağım bekliyorum.
ben eşinizi tebrik ve takdir ettim, maşallah 🧿 allah bozmasın, amin 🙏

bozuntuya vermeden devam ederim ben olsam, kayınvalidenin değil eşinin tavrı daha önemli, o da zaten senin arkanda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X