• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem kocama mesaj atmış

• Konu Sahibi Konu Sahibi 34Ezla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pış pişş sesinden olabilir mi skfjksjdsm🥴
Cocuga neden sabaha kadar pispis aciyorsunuz ki? Bakin bi, uykuya daldiginda kapatin sonra
Ben kvdeden daha cok bunu sorun ettim su an
Kv kvdeligini yapmis onda sorun goremedim🥴
Hakketten ya habire çişim gelir benim o sesten piş piş piş bir de sabaha kadar 🤣

Eşiniz cevabini vermis siz bilmiyor gibi devam edin ve annesi hakkinda hep iyi konusun ben cok seviyorum anneni cok iyi niyetli hep iyiligimi dusunur gibi gibi
Ay bunu nasil soyler insan ya
Soylerken ögürtü gelir kusmuk gelir insanin agzina
Zor seyler oneriyorsunuz 🥴🥴

Hakketten ya habire çişim gelir benim o sesten piş piş piş bir de sabaha kadar 🤣
Nolcak yav bi bez cocuga bi bez kendine takar
Kaynanasinin zamaninda bez de yoktu musamba baglarlardi cocuga
Bilse pispis acik sabaha kadar, tabi oglum sen oduyosun nasilsa interneti elektrigi, kendi agzini bile yormuyor telefondan aciyor pıspişi
Oyle 20 tane buyutur insan derdi 🤓🤓🤣

Eşim bana hediye almak istiyor birkaç seçenek gösteriyor bu daha güzel değşlde nedir? istedigimi seçiyorum ben demiyorum ona bana hediye al diye çiçek konusunda konu açtım ama siz kıskançlıktan kudurmussınuz diye yorumladım

Annesine şair edasıyla cevap veren bir adamın çiçek bile seçememe şoku😳
Ben olay öyledir, olmamıştır demiyorum
Ama eşiniz bukadar ince ruhlu cevap yazmasını bır tık inandırıcı bulmadım
çünkü ana-oğul diyaloğu değilde daha çok dr-danışan diyaloğu gibi olmuş
Bizim başımıza böyle birşey gelmez ama gelse mesela eşim çok istiyorsan sen niye aramiyorsun, evi süpürürken senden izinmi alıcam tarzı bir cevap verirdi, çünkü o mesaja öyle cevap verilir zaten

Eşinizin cümlelerine inanmadım ben pek. Klasik türk erkeği böyle cümle kurmaz anasına hiç kurmaz. Bu cümleleri kuracak erkeğin de anası bu kadar müdahil olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X