Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakketten ya habire çişim gelir benim o sesten piş piş piş bir de sabaha kadarPış pişş sesinden olabilir mi skfjksjdsm
Cocuga neden sabaha kadar pispis aciyorsunuz ki? Bakin bi, uykuya daldiginda kapatin sonra
Ben kvdeden daha cok bunu sorun ettim su an
Kv kvdeligini yapmis onda sorun goremedim![]()
Ay bunu nasil soyler insan yaEşiniz cevabini vermis siz bilmiyor gibi devam edin ve annesi hakkinda hep iyi konusun ben cok seviyorum anneni cok iyi niyetli hep iyiligimi dusunur gibi gibi
Nolcak yav bi bez cocuga bi bez kendine takarHakketten ya habire çişim gelir benim o sesten piş piş piş bir de sabaha kadar![]()
Ben olsam cevabı okuduktan sonra aşka gelirdim . Konu sahibi niyeyse sabaha kadar kukumav kuşu gibi oturuyor ....Dürtsene kocayıAynen bunu düşündümbu mesajı okuyan kadın leopar mini yırtık pırtık geceliği giymeden koşar yatağa
![]()
Eşim bana hediye almak istiyor birkaç seçenek gösteriyor bu daha güzel değşlde nedir? istedigimi seçiyorum ben demiyorum ona bana hediye al diye çiçek konusunda konu açtım ama siz kıskançlıktan kudurmussınuz diye yorumladım
Kurulan bu muhteşem çekirdek siteden forum kurallarina aykırı konu silmek sen dahil hiç kimsenin üzerine düşmez. Böyle bir durumda şikayet butonuna basar sizi yönetime şikayet ederim fghkjddjks
Avel kocasını kıskanmışız ondandır.Niye sildiniz konuyu, aşk olsun.
Gercekten zor haklisin ama kendileri rolunu iyi oynuyorlar boylesine boyle gelin lazimAy bunu nasil soyler insan ya
Soylerken ögürtü gelir kusmuk gelir insanin agzina
Zor seyler oneriyorsunuz![]()