Bu yoğun çalışıp evde iş yapamayan erkekler ne iş yapıyor, nasıl bir yoğunlukla çalışıyor çok merak ediyorum.
Eşim genelde 6 gün çalışıyor ve haftanın 3-4 günü de akşam evde çalışıyor. Bundan daha yoğunu nasıl oluyor acaba, hayal edemiyorum.
Ben eve iş getirmiyorum, 5 gün çalışıyorum. Ama yemeği ben yapıyorsam eşim çamaşırları asar ya da çamaşırlıktakileri katlar yerleştirir.
Yemeği o yapıyorsa bulaşık makinesini ben doldururum vs...
Kimin eline hangi iş düşerse onu yapar yani.
Market alışverişini, haftalık temizliği falan da birlikte yapıyoruz. Sadece benim yaptığım ve sadece onun yaptığı işler de var.
Ev ikimizin sonuçta. Her zaman pırıl pırıl olmayabilir ama yaptıysak da yapmadıysak da ikimizin sorumluluğu. Mahcup olacak bir şey yok.
Siz oradan oraya koştururken eşiniz "bütün işi de kadının üstüne yıktım ya" demiyordur ve bir gram mahcup olmuyordur eminim.
Ev işi yapmak için işten ayrılma fikrine de ne desem bilemedim.
Eşim çok zengin, istediğim an istediğim yere tatile gidebiliyorum, evde 7/24 çalışan var, ben de çalışmaktan sıkıldım falan deseniz bir nebze anlarım ama tavuk sotenin yanına pilav yapacak zaman ve enerji kalsın diye tüm kariyeri çöpe atmak da ne bileyim