Iş ve geçici ayrılık..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Merhaba. Eşimin yıllardır bi işi var ve patronu işi devretmek istiyormuş eşim de bunu duymuş çok kazançlı bi iş deniyor fakat çalışan olmakla patron olmak farklı. Patron olmak için işi tam anlamıyla öğrenmek ve kendine göre düzenlemesi düzen oturtması gerek eşimin fakat bu işin başına geçerse istanbula gitmek zorunda işin asıl binası orası çünkü iş de kargo şirketi. Neyse haftanın 4-5 günü orada kalması gerek bikaç ay. Bizim burdada dükkanımız var burayada bakacak düzgün birini bulmamız şart. Ben de ayrı yaşamak istemiyorum. Eşime bari bir ay haftada 4-5 gün kal sonra orada kalacak olursan eşyalı ev tutalım iş oturana kadar dedim tamam dedi. Ama işte benim moralm çok bozuluyor hem ayrı kalmak hem de düzen bozmayı istemiyorum. Eşyalı ev buluncada hiç iyi değil kendi evimiz şehrimiz varken başka yere gitmek moralim çok bzuk. Iş olacak mı olmayacak mı kafamız çok karışık. Göndermesem bu sefer güzel bir geleceğimizin olmasına engel de olmuş olacağım olacak ise bile. Sz olsanz naparsınız? Ben ilk bir ay da da gitmek istiyorum ama eşim daha iş belli olmadan olmaz diyor

valla ekmek aslanın ağzında değil midesinde artık.iş nereye biz oraya.canını sıkma, birbirinize destek olun , kargo işi güzel bir iş gerçekten.inşallah kazancınızı arttırın.

Bu kadar kazançlı bir işi patron neden devrediyor?
Bu kısım çok önemli..
Hüsran yaşamanızı istemediğim için soruyorum

Siz çalışmıyorsunuz sanırım, değil mi? Yerinizde olsam eşime destek olurdum bu konuda, sonuçta sizin geleceğiniz ve daha iyi şartlara ulaşmak için çabalıyor. Şehrinizi terk etmek zordur ama insan nelere alışıyor, önemli olan birlikte olmanız, evinizde huzur olması. Bunlar varsa insan her yerde yaşayabilir.

Bu kadar kazançlı bir işi patron neden devrediyor?
Bu kısım çok önemli..
Hüsran yaşamanızı istemediğim için soruyorum
Aslında devir değil kiralıyor denilebilşr bu işten çok sıkılmş adam kendine restorant aldı onu işletiyor artık o yüzden.
Gelir 70 bin gider 50 bin filanmş kargo işinin ama bakacağız

Back
X