İş ve şehir değiştirmeye karar verdim?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Önceki yazılarımdan biliyorsunuz. Eski sevgilimle 1 bucuk yıl önce ayrıldık ve yalnızım. Yaşım geçiyor ve evlenememekten ve anne olamamaktan çok korkuyorum. Eski sevgilimle aynı ortamda olduğum sürece onun gelgitleri sürekli kafamı karıştıracak ve sürekli mutsuz olacağım. 2 haftadır düşünüyorum ve kesin kararımı verdim. Şehir değiştiriyorum. Herşey ayarlandı. Ocak sonuna kadar kalan işlerimi bitirip şubat gibi başka bir şehirde başka bir şubede yeni bir hayata başlicam. Kızlar güzel şeyler olur mu sizce? Çalışıyorum, çabalıyorum. Bazı şeyleri düzeltmek için uğraşıyorum. Ne olur güzel birşeyler olsun.

Sen deniyorsan elbette güzel şeyler olur .. gözden uzak olunca gönülden , kafadan da Irak olur ..
çok iyi gelecek kendin İnan önce

Inaniyosan olur...kafandakileri atmazsan ama kafanida yaninda goturuyosun cok ilerleyemezsin.

Ya iş değiştirme kısmını nasıl yaptınız ? Hangi sektörde çalışıyorsunuz yani başka şehirdeki iş için şubat gibi başlayacağım demişsiniz. Şubata kadar sizi bekleyecekler mi ? Bu işler nasıl oluyor merak ettiğim için soruyorum. Aynı işyerinin farklı ildeki şubesine mi gideceksiniz ? Prosedür nasıl işliyor bilgi verirseniz çok sevinirim.

Tebdili mekanda ferahlık vardır derler :) mekan değişikliği her zaman iyidir.güzel düşünün güzel olsun

Farklı bir şube. Aynı şirket olduğu için farklı şubeler arası geçiş yapılabiliyor. Yalnız burdaki işleri bitirmem anca şubatı bulur. Ben de o zaman geçiş yapıcam.

Farklı bir şube. Aynı şirket olduğu için farklı şubeler arası geçiş yapılabiliyor. Yalnız burdaki işleri bitirmem anca şubatı bulur. Ben de o zaman geçiş yapıcam.
Gerekçe olarak yalnızca taşınmanızı mı belirttiniz ? Yani madem taşınıyorsunuz o zaman yolları ayıralım diye bir durumdan bahsedebilirler diye düşündüm. Bir de geçiş için gideceğiniz şube de sizin pozisyonunuz için açık mı olmalı ? Konuya hakim değilim o nedenle soruyorum çok soru sordum sanırım :)

Hayırlı olsun kararın :)

Güzel Şeyler olur tabi ki sen yeter ki iste

Önceki konunuzdan hatırladım sizi
Değişiklik iyidir. Yeni insanlar yeni bir iş yeni bir AŞK'ta olur inşallah
Sevindim adınıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…