İş yaşamında herkesmi güvenilmez

Canan_mehtap

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
836
478
18
35
İyi akşamlar kk üyeleri uzun süredir takip ediyordum şimdi ise bir sorunumu paylaşmak istedim sizle 2 yıldır bir şirkette idari bi pozisyondayım diğer bölümdekilerdeki idareciler sürekli benim hakkımda konuşuyor ne giydiğim evim cocuğum en ufak bişeyi bile konuşuyolar kime güvensem mutlaka benim güvenimi sarsacak bişey yapıyor insanlara nasıl davranacağımı şaşırdım ve bu insanlar eğitimli kültürlü insanlar çok rahatsız oluyorum kulağıma geliyor çok yumuşak yüzlü olunca böyle oluyor sanırım böyle şeylerin önüne nasıl geçebilirim çokmu kati olmalıyım

Inanin herkesin arkasindan konusuluyor. Dedikodusu yapılmayan insan yok. Hele ki idareciyseniz hobi olarak bile konusuluyor yani. Birilerinin arkanizdan konusmasi sizin kötü oldugunuz anlamina gelmez. Onlarin karakterlerinin olgunlasmamis olmasiyla ilgili. Bosverin geçin. El sozune bakan eve varamazmis. Kimseyi memnun etmek zorunda degilsiniz.

Açık ve net : EVET.

Çok değil, ama sınırını çizmelisin. Millet ulaşamadıkları kişiyi çekiştirir. Onların hayal ettiklerini sen gerçekleştirmişsin, bunu çekemiyorlar. Bırak konuşsunlar.

İş hayatında fazla yer almadım ama hayatta genel olarak yumuşak huylu, iyi niyetli, yardımsever insanların tepesine binilir ama cazgır, kaprisli, bağırıp çağıran insanların önünde el pençe divan durulur. Size öyle davrananlara haddini bildirmezseniz kimse haddini bilmez.

Inanin herkesin arkasindan konusuluyor. Dedikodusu yapılmayan insan yok. Hele ki idareciyseniz hobi olarak bile konusuluyor yani. Birilerinin arkanizdan konusmasi sizin kötü oldugunuz anlamina gelmez. Onlarin karakterlerinin olgunlasmamis olmasiyla ilgili. Bosverin geçin. El sozune bakan eve varamazmis. Kimseyi memnun etmek zorunda degilsiniz.
İnsanlar o kadar basitki nasıl kendilerini bu konuma düşürüyolar anlamıyorum işime bakıyorum artık meraba meraba en iyisi sarınırım

Maalesef evet etraf kertenkele dolu ben de huzurlu olmayı isterdim ama kıskançlık ve saçmalıklardan yüzünden ilikşmi kesip sadece işimi yapıyorum

yumuşak yüzlü olmayın ama çok sertte...
tatlı sert olun...
kısacası sizi gören size göre şekil almalı..
mesafeniz ne çok uzak ne çok yakın olsun...
kulağınıza gelen sizi rahatsız eden bir durum olduğunda içinize atmayın mesela gidip konuşun derdiniz ne diye...
taviz vermediğiniz noktaları onlar kendileri keşfetmeli siz söylemeden...

Kadın olan işyerınde calısmadıgım ıcın basım cok rahat. Kımseyle muhatap olmadıgım için.
İşyerinde dostluk olmaz.

yumuşak yüzlü olmayın ama çok sertte...
tatlı sert olun...
kısacası sizi gören size göre şekil almalı..
mesafeniz ne çok uzak ne çok yakın olsun...
kulağınıza gelen sizi rahatsız eden bir durum olduğunda içinize atmayın mesela gidip konuşun derdiniz ne diye...
taviz vermediğiniz noktaları onlar kendileri keşfetmeli siz söylemeden...
O kapasite yok heralde tatlı sert davranıyorum aslında ne iyi ne kötü anlamıyolar umarım bu böyle devam etmez yoksa öfkeme yenik düşeceğim diye korkuyorum

Siz burada kadınların gömüldüğüne bakmayın
erkeklerle de asla samimi olmayın
o kadar pislik erkek var ki tek muhabbetleri "bunu götürebilir miyim"
mesafe iyidir güzeldir.
ne temiz yüzlü dediğiniz insanların içinden neler çıkıyor.

Siz burada kadınların gömüldüğüne bakmayın
erkeklerle de asla samimi olmayın
o kadar pislik erkek var ki tek muhabbetleri "bunu götürebilir miyim"
mesafe iyidir güzeldir.
ne temiz yüzlü dediğiniz insanların içinden neler çıkıyor.
Aynen katılıyorum...
Erkek çoğunluklu bi kurumdayım....
dedikodu gırla...
eşim tiksindi artık odasından çıkamıyor...
inanın şok oluyorum konuşulan konulara...

Malesef gunumuz insani boyle. Cok paylasimci ve yumusak olmamak gerekli. Mesafe her zaman iyidir. Ben de sizin gibiyim malesef artik toparliyacagim ve mesafeli olmaliyim. Cok net anlattilar bu yil bana.
Mesafe gerçekten iyiymiş öyle olunca yüz bulamıyolar koz vermemek lazım çok Güleryüzltü iyi insanlardan neler çıkıyo şok oluyorum resmen

Back
X