ama bolum baskani duzenlendi yemegi.Gitmezdim. Hic gerek yok. Kendi calsin kendi oynasin
ondan degil de, tepki koymus durumuna dusmek istemiyorum, tepki koymaktan cekindigim icin degil, daha cok onemsemis gibi olacagim diyeOlsun, bolum baskanin kutlamasi degil ki o hirtin kutlamasi sonucta. Sorarsa baskan geliyo musun diye gelemiyorum maalesef dersiniz, yoklama mi alcaklar
Bence caninizin istemedigi hicbir seyi yapmayin, he stratejik olayim diyosaniz 5 dk gorunun ayrilinondan degil de, tepki koymus durumuna dusmek istemiyorum, tepki koymaktan cekindigim icin degil, daha cok onemsemis gibi olacagim diye
bu da olabilir, hem gitmek hem de o kadar sallamiyorum demek.Bence caninizin istemedigi hicbir seyi yapmayin, he stratejik olayim diyosaniz 5 dk gorunun ayrilin
tesekkurler tavsiyeniz icinBen olsam giderdim. Akraba aile arkadaş vs ortamı değil iş yeri orası. Adamın karakteri istediği kadar berbat olsun bölüm başkanını muhatap alırdım kendime. Gider yemeğimi yer bölüm başkanıyla iki sohbet muhabbet eder ve erkenden ayrılırdım. "X kişiyi önemsemiyorum ama uyumlu personelim, şirket adına yapılan toplantı aktivite yemek vs katılırım"ı gösterirdim. Profesyonellik bunu gerektirir, duygusal davranışın yeri olmaz iş hayatında.
Bu adamın evine davet edilmemişsiniz, şahsına özel bir davranışta bulunmuyorsunuz. Kanlı bıçaklı kavgalı da değilsiniz. Herkes ne yapıyorsa onu yapın. Ertesi gün iş arkadaşlarınız size niye gelmedin diye soracak. Tek tek herkese açıklama yapmaktansa herkesin ağzını kapatın.
evet var, aslında o yüzden çekiniyorum, bir de yüzsüzlük olmasın diye. zaten yemekte çok az kisi olacak 10 kisi falan belkiCocuk var mi? Varsa gidin biraz gorunun sonra cocugun bir isi bahanesiyle erken ayrilin. Insanlar cocuk soz konusu oldugunda boyle etkinlikler icin cok sorgulamiyorlar erken ayrilmayi falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?