• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yeri arkadaşlığı

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar...sizce işyerinde bayan erkek karışık bir fotoğraf çekilmek, ne bileyim çay saatlerinde işyeri arkadaşlarıyla çay kahve içip sohbet etmek anormal bi durum mu..
Sizler bu şekil oturup sohbet edip,hiç fotoğraf çekilmiyor musunuz..eşim bu konularda çok katı,biri çektiğinde de iyi çekilelim diyorum grup olarak çekiyoruz eşimde bazen tlf numda görüp tepki veriyor,sizce ben mi hatalı davranıyorum...

yani işyerinde hiç resim çekilmedim. gerek duymadım. o kadar samimiyet kuracak kişi de yok zaten. ama o ortama göre değişir. demekki samimi arkadaşlıklarınız var. o kadar problem edilecek birşey değil şahsen. eşim de çekilse niye demem. ( yani topluca fotoğraf için tabi)

Slm kızlar...sizce işyerinde bayan erkek karışık bir fotoğraf çekilmek, ne bileyim çay saatlerinde işyeri arkadaşlarıyla çay kahve içip sohbet etmek anormal bi durum mu..
Sizler bu şekil oturup sohbet edip,hiç fotoğraf çekilmiyor musunuz..eşim bu konularda çok katı,biri çektiğinde de iyi çekilelim diyorum grup olarak çekiyoruz eşimde bazen tlf numda görüp tepki veriyor,sizce ben mi hatalı davranıyorum...
eşin mi önemli arkadaşların mı? eşinle bu sebepten tartışıyorsan arkadaşlarını salla. önemli olan ikinizsiniz.

Çünkü eş kişisini kızdırmamak için her türlü taviz verilmelidir. Bu eş kişisi sizi iş ortamından, sosyal ortamdan kopartacak kadar kısıtlıyorsa bile bu kural değişmez. Çünkü eş kişisi dünyadaki en önemli varlıktır ve evlilik kutsaldır(!)

eşin mi önemli arkadaşların mı? eşinle bu sebepten tartışıyorsan arkadaşlarını salla. önemli olan ikinizsiniz.
Sevgili ya da koca bulunca buldumcuk olup sosyal çevresini sebepsiz yere sıfırlasın mı yani? Sizin gibi zihniyetler
kocasından - sevgilisinden ayrıldığı zaman etrafımda kimseyi bırakmadı yapayalnızım diye konu açıyor sonra buraya

Sağlık çalışanıydiniz galiba..Eşiniz saatlerce aynı ortamda çalışıp dinlenip beraber yiyip ictiginizi artik o arkadaşları kız erkek olarak ayırtetmediğinizi biliyor demi?
Yani toplu fotoğrafı sorun etmesi saçma geldi bana.

nesi niye? arkadaşlar ömür boyu varlar mı? eşiyle her gün aynı yastığa başını koyuyor. iş gelip geçici. iş arkadaşları da öyle. konu sahibi bu açıdan eşiyle sıkıntı yaşıyorsa, değmez.

Hani çok şey söylemek istersin de aklına mune ve kazen gelir ya
hıııııııı işte tam öyleyim şuan :kızgın::kızgın::kızgın:

nesi niye? arkadaşlar ömür boyu varlar mı? eşiyle her gün aynı yastığa başını koyuyor. iş gelip geçici. iş arkadaşları da öyle. konu sahibi bu açıdan eşiyle sıkıntı yaşıyorsa, değmez.
Tabi sonra eşle ilgili bir sıkıntı olunca dünya başına yıkılıyor çoğu kadının.
Herşeyi bırakıp sadece eşten ibaret bir hayata yaşadıkları için.

Buldumculuğun böylesi 🥴

Sevgili ya da koca bulunca buldumcuk olup sosyal çevresini sebepsiz yere sıfırlasın mı yani? Sizin gibi zihniyetler
kocasından - sevgilisinden ayrıldığı zaman etrafımda kimseyi bırakmadı yapayalnızım diye konu açıyor sonra buraya
ne konusu açarsa açsın, buradaki insanların amacı buradaki insanlara yardımcı olmak değil mi? neden söyleniyorsunuz?

Allah eşinize akıl fikir versin. Eşinizin gözünde fotoğraf çektirmek :::: aldatmak, erkeklerle yakın olmak, erkeklerden sizi kıskanmak, güvenmemek..

Böyle eşler vuruyor kırbacı vuruyor kırbacı. Yalnızlaştırıyor kadını. Sonra kadın boşanırken dımdızıl, kimsesiz...

Back
X