Ne dedi ki adam bu kadar kotu oldunuz. Sadece bos durani semem dedi diye mi? Yoksa baska seyler de mi var? Yani surekli soylenip dursa diger calisanlar da fark eder.Nasıl davranayım bilmiyorum hiç. O kadar bozuldu ki sinirlerim. Kendime hakim olamıyorum sesim titriyor boğazım düğümleniyor. Böyle insanlar neden karşımıza çıkar ki. Bu tür insanlarla imtihan olmak çok zorKüçümser gibi konuşuyor. Dengesiz insan tanımıyor bile daha beni. Bu insanların evlatlarına bu tür davranışlar sergilese birileri nasıl olur acaba. Çok sinirlerim bozuldu ya o kadar özlüyorum ki arkadaşlarımı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne dedi ki adam bu kadar kotu oldunuz. Sadece bos durani semem dedi diye mi? Yoksa baska seyler de mi var? Yani surekli soylenip dursa diger calisanlar da fark eder.
Nasıl davranayım bilmiyorum hiç. O kadar bozuldu ki sinirlerim. Kendime hakim olamıyorum sesim titriyor boğazım düğümleniyor. Böyle insanlar neden karşımıza çıkar ki. Bu tür insanlarla imtihan olmak çok zorKüçümser gibi konuşuyor. Dengesiz insan tanımıyor bile daha beni. Bu insanların evlatlarına bu tür davranışlar sergilese birileri nasıl olur acaba. Çok sinirlerim bozuldu ya o kadar özlüyorum ki arkadaşlarımı
Oooo adam kavgaci kavga edecek birini ariyor. Siz ne derseniz deyin kavga edecek bir neden bulur o.Geldiğim ortamda bu tür kişiler yoktu. Bakın baştan söyleyeyim ben sinirliyimdir kızarım da diyor. Yok biri çalışırken diğeri boş durursa tahammül edemem diyor. Ben bu tür davranışları hazmedemem. Kaldı ki benim nasıl çalıştığımı bilmez etmez. Dedim ki öyle azarlama olmasa iyi olur dedim. Yook ben böyleyim dedi. Oradaki abi benim moralimin bozulduğunu görünce o öyle dedi birkaç kişi ile de sorun yaşandı var öyle huyları dedi. Ben bu tür şeyleri kaldıramam dedim. Dene eğer yapamazsan yerinin değişmesini istersin dedi. Çok moralim bozuldu. O kadar huzurlu bir yerden geldim ki. Bu adam beni sindirmeye çalışıyor gibi ama saygısızlık etmek de istemiyorum. Ama bir kere moralim bozuldu neşe filan kalmadı bende inanılmaz bozuk moralim.
Nasıl davranayım bilmiyorum hiç. O kadar bozuldu ki sinirlerim. Kendime hakim olamıyorum sesim titriyor boğazım düğümleniyor. Böyle insanlar neden karşımıza çıkar ki. Bu tür insanlarla imtihan olmak çok zorKüçümser gibi konuşuyor. Dengesiz insan tanımıyor bile daha beni. Bu insanların evlatlarına bu tür davranışlar sergilese birileri nasıl olur acaba. Çok sinirlerim bozuldu ya o kadar özlüyorum ki arkadaşlarımı
ben mesleğimin baharındayken daha neler çektirdiler neler,herkes memurluğun sevincini yaşarken bana yaşatmadılar,tatmadım o duyguyu hiç hala daha o heyacan kursağımda dır. Üzülme bak ilk gittiğin yerde mutlu bir ortam varmış mesleğinin vermiş olduğu duyguları yaşayabilmişsin bir de bu açıdan bak evet hayat her zaman iyilerle karşılaştırmıyor ama bizi daha da güçlü yapıyor bu yaşatılanlar ezilmemeyi ezdirmemeyi öğreniyoruz, mutlu olabilmek için savaşmak gerekli o kötü,merhamet yoksunu vicdan dan bir haber insanlara karşı.Ben hala savaşıyorum mutluluğa ulaşmak için allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın dayanma gücü versin hep dua ederim kötüleri bizim gibi iyiniyetli kullarından uzak tutsun diye.
Diğer çalışanlar da gerçekten öyle bir yapısı var dediler. Yani amca diyeceğim geldiğimden beri bir garip sindirmeye çalışmak mı desem. Çok sinirlerim bozuldu. Çok mutluydum yığınlarca işi mutlu mutlu isteyerek hallederdim. Şu an üzerimde resmen ağır baskı var. Mesai bitmek bilmiyor
iş stresi iş sıkıntıları ortam stresi seni çok iyi anlayabiliyorum fakat en azından memursun sıkıntı çeksen bile aldığın maaşa değiyordur. ben özel sektörde çok çektim bu tür sıkıntıları belki daha fazla. aldığım maaşta asgari ücretti mecbur dayandım çalıştım. fakat tüp bebek tedavisi gördüğüm için daha fazla dayanamadım çıktım işten. şimdi de evde canım sıkılıyor hemde maddi yönden sıkılıyoruz.keşke bende senin gibi memur olabilsem çevrendekilere kulak asma sabret bol bol dua et zamanla herşey düzelecektir her iş yerinde var böyle sıkıntılar yeni geleni ezmeye çalışırlarArkadaşlar memurum birkaç hafta önce memleketime tayinim çıktı. Eski kurumumda arkadaşlarım muhteşemdi hepsi müdüründen yöneticisine kadar mecbur kaldığım için geldim. Ama gelgelelim bu kurumda beni verdikleri bölümde 44-45 yaşlarında bi memur var. Bana daha işe başlar başlamaz gözdağı vermeye kalktı çocuğu yaşındayımdır. Ben kızarım sinirlenirim biri çalışırken biri oturuyorsa tahammül edemem diyor. Benim eski kurumumda yığınla işi tek başıma bitirdiğimi bilmeden nasıl çalıştığımı bilmeden aptal aptal konuştu. Moralim sıfırlandı o eski neşemden isteğimden hiçbir şey kalmadı. Bu adam olaki beni azarlarsa üzüntüden sağlığımdan bile olurum rahatsızlığım nedeniyle geldim ve stresi kaldıracak gücüm yok. 4 kişiyiz bir genç abi var o çok iyi bir de genç bi abla var o izinli. Aptal aptal yorumlar yapıyor laf vurma çabasında herhalde. Tayinim çıkmadan önce çok dua ettim Rabbim iyi insanlarla karşılaştır dedim buradakiler gibi dedim ama en çok korktuğum tip çıktı karşıma. İnsanların arkasından onlar hakkında değişik yorumlar yaparak konuşuyor çok korkuyorum bu insanın şerrinden. Hacca filan gitmiş ama ben bu insanın şerrinden korkuyorum ya benim sinirlerimi bozarsa daha fazla diye. Gözlerim doluyor lavaboya gidip ağlıyorum sinirlerim bozulunca iş yerinde. Çok özlüyorum eski yerimiOradan arkadaşlarım abilerim ablalarım sürekli yazıyorlar mesajlarını okurken cevap atarken gözlerim doluyor ne yapayım Allah rızası için fikir verin daha bu Pazartesi başladım işe ve inanılmaz mutsuzum.
Evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?