Arkadaşlar memurum birkaç hafta önce memleketime tayinim çıktı. Eski kurumumda arkadaşlarım muhteşemdi hepsi müdüründen yöneticisine kadar mecbur kaldığım için geldim. Ama gelgelelim bu kurumda beni verdikleri bölümde 44-45 yaşlarında bi memur var. Bana daha işe başlar başlamaz gözdağı vermeye kalktı çocuğu yaşındayımdır. Ben kızarım sinirlenirim biri çalışırken biri oturuyorsa tahammül edemem diyor. Benim eski kurumumda yığınla işi tek başıma bitirdiğimi bilmeden nasıl çalıştığımı bilmeden aptal aptal konuştu. Moralim sıfırlandı o eski neşemden isteğimden hiçbir şey kalmadı. Bu adam olaki beni azarlarsa üzüntüden sağlığımdan bile olurum rahatsızlığım nedeniyle geldim ve stresi kaldıracak gücüm yok. 4 kişiyiz bir genç abi var o çok iyi bir de genç bi abla var o izinli. Aptal aptal yorumlar yapıyor laf vurma çabasında herhalde. Tayinim çıkmadan önce çok dua ettim Rabbim iyi insanlarla karşılaştır dedim buradakiler gibi dedim ama en çok korktuğum tip çıktı karşıma. İnsanların arkasından onlar hakkında değişik yorumlar yaparak konuşuyor çok korkuyorum bu insanın şerrinden. Hacca filan gitmiş ama ben bu insanın şerrinden korkuyorum ya benim sinirlerimi bozarsa daha fazla diye. Gözlerim doluyor lavaboya gidip ağlıyorum sinirlerim bozulunca iş yerinde. Çok özlüyorum eski yerimi

Oradan arkadaşlarım abilerim ablalarım sürekli yazıyorlar mesajlarını okurken cevap atarken gözlerim doluyor

ne yapayım Allah rızası için fikir verin daha bu Pazartesi başladım işe ve inanılmaz mutsuzum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
muhtemelen o hizmetli kadrosundan yükselerek geldi diğerlerinin tepeden memur olmasını hazmedemiyo ben de memurum sana gene aynı konumdaki memur bunu yaptı benim amirim bana hakaret etti atamam için onayına ihtiyacım vardı da bana "ben sana asaletini doldur dedim sen doğurup yanıma gelmişsin(o zaman yeni doğum yapmıştım)" dedi bağırarak yani bunlarınki tamamem kompleks takma kafana