• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yeri istifa

Sizlere çok tessekur ederim bu akşam mesaj aticam
Canım mesaj at, yada yarın git ayrılıyorum de, sebebini zorlarsa iş ağır geliyor yoruluyorum de, kalan paramı ne zaman alırım de ve herşey için teşekkür ederim de yolunda yordamında ayrıl, gitmesen bıraksan habersiz ayıp olur. Güzelce söyle düşündüğünden daha kolay olacak

Canım mesaj at, yada yarın git ayrılıyorum de, sebebini zorlarsa iş ağır geliyor yoruluyorum de, kalan paramı ne zaman alırım de ve herşey için teşekkür ederim de yolunda yordamında ayrıl, gitmesen bıraksan habersiz ayıp olur. Güzelce söyle düşündüğünden daha kolay olacak
Söyledim bitti

Bu işverenler neden bu kadar sorunlu
Bende ihtar çektim. Haklı fesih yaptım.
Ama hala beni sigortadan düşmediler. Çalışıyor gözüküyorum. Ne olacak bilmiyorum

Maaşımı vermedi hala dün mesaj attm ödemem var dedi ben sana haber vericem dedi ama bugün haber vermedi ne zaman yine yazsak bir de kadın tanıdık kadının ailesini herkesi tanıyorum

Maaşımı vermedi hala dün mesaj attm ödemem var dedi ben sana haber vericem dedi ama bugün haber vermedi ne zaman yine yazsak bir de kadın tanıdık kadının ailesini herkesi tanıyorum
Belli ki üstelemezsen vermeyecek hergün yaz
kul hakkından korku kalmamış kimse de
vermem derse de şikayet edeceğini söyle

Kadın seni oyalamaya başlamış bile. Vermez bu parayı. Sigortaya bildiricem paramı bugün ödemezsen de

Di mi mesaj atıp dicem
Mesaj atmanıza gerek yok, beğenmediğiniz işte çalışmama hakkınız var. İşin bana uygun olmadığını gördüm, buyrun bu da istifam diyip çıkabilirsiniz, deneme süresi bunun için var. Bahsettiğiniz kişiyi de arayın lütfen, ben 170i aradım sordum, işten çıktığım gün maaşımı ödemeniz gerekiyormuş, yarın ödemenizi bekliyorum diyip yarını bekleyebilirsiniz.

Back
X