- 7 Ocak 2022
- 462
- 62
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
Arkadaşlar hala maaşımı yatırmadi kadın tanıdık biri nişanlımın ailesi tanıyor böyle bir şey yapar mı yatirmamazlik gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım kadının parayı yatırmayacağı, seni oyalağıdı belli zaten en başından beri.Arkadaşlar hala maaşımı yatırmadi kadın tanıdık biri nişanlımın ailesi tanıyor böyle bir şey yapar mı yatirmamazlik gibi
ödemen ne kadar sanki 10binde mi ayarlayamadı altı üstü 2 bin olsun olsun 3binHala maaşımı yatırmadi 5 gün oldu
Mesaj attım tamam dedi hala haber yok lütfen dua edinödemen ne kadar sanki 10binde mi ayarlayamadı altı üstü 2 bin olsun olsun 3bin
ara bugün yatırın yoksa şikayet edeceğim de
susma yoksa yatırmaz nişanlıymışsın birde paraya ihtiyacın var
Tabiki İnşallah bir an evvel alırısnMesaj attım tamam dedi hala haber yok lütfen dua edin
Tekrar tekrar at olmadı git elden al paramı almaya geldim de onların yaptığı yüzsüzlük senin ki değilMesaj attım soyadın neydi nedi ee devamı yok 6 saattir bekliyorum
Hayır yani neden bekletiyor tanıdığım bir kadın nişanlımın aileside tanıyor yazdım soy adın neydi dedi söyledim cevap yok görüldü bile yapmadıTekrar tekrar at olmadı git elden al paramı almaya geldim de onların yaptığı yüzsüzlük senin ki değil