Haklısınız ben işimi fedakarlıklarla layığıyla yaptığımı düşünüyorum ve öğrenci odaklı çalışıyorum. Ama sorun bunun reklamını yapmıyorum bana göre re değil, sevmem öyle şeyleriNe yaptığına değil de ne kadarını gösterebildiğine bakıyorlar. Yani çok iş yapan değil kendi reklamını iyi yapan göze giriyor. Her türlü iş ortamında böyle aslında.
Aminn teşekkür ederim Allah size de sabır versin. Yaptığım işin arkasında dururum ama bunun reklamını yapmak çok saçmaOzel okulda ogretmenim gercekten oyle. Eger cok is yapiyormus gibi gozukuyorsaniz ve yaptiginiz ufacik seyleri bile gozlerine sokuyorsaniz veli iletisiminiz iyiyse sizden iyisi yok el ustunde tutuyorlar. Siz hatali degilsiniz ama malesef ozel okullarda anlayis boyle. Allah sabir versin. Ozel okulda cocuklarda velilerde yonetimde zorluyor insani
Öğretmenlik yapmak çok zor bir iş. Bende öğretmenlik mezunuyum. Ancak 1,5 yıl yapabildim.kurdelala nın dediğine katılıyorum maalesef öğretmenlik reklam işine dönüştü. Öğretmenler odasında çocuklar çok eğlendi, çok güzel ders yaptık gibi şeyler söyleyin. Bizde bir Sosyal Bilgiler öğretmeni vardı. Evet iyi bir öğretmendi ama yaptığı işin %50 si iş, %50 si reklamdı.
Öğretmenlik asla verdiğinizi tamamen asla alamadığınız bir meslek. Müdürünüz ne düşünürse düşünsün. Siz bunun kaygısını yaşıyorsanız iyi bir öğretmensinizdir.Sabırlıyım öğretmenlik mesleğinin tüm vasıflarını taşıdığımız düşünüyorum. Hiç öyle konusma adetim yoktur ama öneriniz için tesekkür ederim, aklımda bulunsun
Teşekkür ederim, moral verdiniz :) benim için öğrencinin başarılı ve mutlu olması bir de aylık ücretini almam yeterliÖğretmenlik asla verdiğinizi tamamen asla alamadığınız bir meslek. Müdürünüz ne düşünürse düşünsün. Siz bunun kaygısını yaşıyorsanız iyi bir öğretmensinizdir.
özel okulda çalışıyorum ben de ve evet resim dersi sınıf yönetiminin en zor oldugu ders. benim çalıştıgım yerde resim öğretmenine sınıf vermiyorlar size hem sınıf vermişler hem de beğenmiyorlar. siz doğru olanı yapıyorsunuz. resim dersinde öğrencilerin sus pus oturup ders dinlemeleri mümkün değil. derste hareket ve ses olması o dersin verimsiz oldugunu göstermez. idarecileri fazla ciddiye almamak lazım. gereksiz beklentileri çok yoruyor. bu sene sabredin gelecek sene başka okullara başvururunuz.
Konuya başlarken sanat tarihi konusunda bilgi veriyorum daha sonra sanatçıları ve eserlerini gösteriyorum. Birlikte sanat eleştirisi yapıyoruz. Buraya kadar sıkıntı yok dinliyorlar. Daha sonra uygulama aşamasına geçip resim yapıyoruz. Öğrencinin kendini ifade edebildiği rahçhatlamaya dönük bir ders... Ki bu dersin ürünlerini okul koridorlarında, sergi salonlarımda, yarışmalarda sergiliyorum. Üstüne de sınıf verildi ki geçen sene de sınıf verilmişti ama bir sıkıntı yaşamamıştım.
Sınıfın alınması bir yandan da iyi oldu çünkü kpss ye hazırlanmak istiyorum. Onun sorumluluğu da üzerimden kalmış oldu. Hayırlısı olsun..
Ne yaptığına değil de ne kadarını gösterebildiğine bakıyorlar. Yani çok iş yapan değil kendi reklamını iyi yapan göze giriyor. Her türlü iş ortamında böyle aslında.
Konuya başlarken sanat tarihi konusunda bilgi veriyorum daha sonra sanatçıları ve eserlerini gösteriyorum. Birlikte sanat eleştirisi yapıyoruz. Buraya kadar sıkıntı yok dinliyorlar. Daha sonra uygulama aşamasına geçip resim yapıyoruz. Öğrencinin kendini ifade edebildiği rahçhatlamaya dönük bir ders... Ki bu dersin ürünlerini okul koridorlarında, sergi salonlarımda, yarışmalarda sergiliyorum. Üstüne de sınıf verildi ki geçen sene de sınıf verilmişti ama bir sıkıntı yaşamamıştım.
Sınıfın alınması bir yandan da iyi oldu çünkü kpss ye hazırlanmak istiyorum. Onun sorumluluğu da üzerimden kalmış oldu. Hayırlısı olsun..
Yapacak bir şey yok zatenevet daha iyi olmuş. işinizi sizden iyi bilemezler. tavrınız güzel olmuş bence. alttan almayın böyle devam edin. canınızı sıkmayın. ne yapalım, veli de idareci de işimizi bizden iyi biliyor (!)
Onlardan olamadım gitti :)+1
Ağzı laf yapan , yaptığı 1 gıdım işi anlata anlata bitiremeyenler kazanıyor maalesef.
+1
Ağzı laf yapan , yaptığı 1 gıdım işi anlata anlata bitiremeyenler kazanıyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?