İyi aksamlsr kixlar.Bu sali günü patronum ve patronunun arkadaşı uçak ile İzmir e gitti bileti alınca otel ayarlayalım dedi bilet gidiş dönüş aldım oteli arkadaşı yani bileti aldığım ikinci kişi ayarlsyacakmis.Neyse ertesi gün oldu sabah bana İzmir de otellere bak dedi fuar zamanı olduğu için hepsi full dolu ydu.Sonra söyledim o da boşver biz oraya gidince ayarlariz dedi.Ucaga bindiler saat dört gibi beni aradılar en az on yeri aradım bir yerde buldum o da tek oda sadece kalmış telefon açtım sotledim tek suit oda var fiyatı 1500 du o da önce olmaz dedi sonra aradi yap dedi ödeme 1500 dedim tamam dedi email order ile yaptık .Bana bugün ben 1500 anlamadım dedi diğer misafir bir arkadaşının evinde kalmış o da tek ben kaldim 750 lira iade isteyelim dedi muhasebedeki kadına.Once tamam diyorsun söylüyorum tek oda diyorum daha nasıl açıklayabiliriz en açık şekilde bilmiyorum.Her şeyleri son dakika otel uçak olunca önceden ayarlamak gerekiyor son dakikaya kalınca bazen böyle oluyor işte.Ben de hata bendeyse maaşımdan kesin dedim o da yok olmaz dedi yanlis anlaşılma olmuş.Simdi kızlar burda hatam nerde her şeyi evet demiş?