İş yeri

ahhh aklıma gelmez ki
Bir daha öne atılmaya çalışırsa öyle yapın. Sana bakınca işteki acemilik dönemlerimi hatırlıyorum ben de bu işleri yapınca nasıl mutlu oluyordum kendimi göstermeye çalışıyordum deyin. Ama deneyim kazandıkça sen de artık ufak detaylara takılmayacaksın canım iş öğrenmeye çalışanlara fırsat tanıyacaksın deyin. Böyle tatlı tatlı gömün bşr daha da öyle yapmayacak eminim.
 
Öncelikle emin olun o yönetici yeni elemanın 1 ayda ne yapıp ne yapamayacağını iyi biliyordur. Daha ilk fırsatta "ben gelinlercenin yapmadığı işleri tamamladım" diye öne çıkması olumlu karşılanmaz. Siz savunma pozisyonuna geçmeyin, yeni kızla yarışa da girmeyin. Eskiden nasıl çalışıyorsanız aynı şekilde çalışmaya devam.

Bir de eğer yöneticiniz sizin iş yükünüzü bilmese yanınıza yeni birini almazdı. O yüzden dert edilecek birşey yok :)

Bu işler biraz böyledir. Ben girdiğim bir şirkette yanında aynı pozisyonda başladığım benden deneyimli arkadaş beni ezmeye çalışırken terfi almıştım Yani yarışa girmek her zaman işe yaramaz. Kendi işinizi başatılı bir şekilde yönetirseniz siz kazanırsınız. Ekip içinde diğerini ezmeye varan bu tarz yarışlar eksi puan getirir.
 
Size yardimci olarak bir eleman mi alindi yoksa siz isleri yetistiremediginiz icin ayni pozisyona mi bir eleman alindi?

konu burada ayriliyor. Es pozisyonlu calisiyorsaniz devrecilik yapmaya gerek yok.

Sizin yardimciniz ise zaten kendi komik duruma dusuyor. Hevesine, hırsına verin. Siz calismaniza bakin.
 

benim angarya işlerimi yapması için alındı, onlarla uğraşmayıp işim daha hızlı ilerlesin diye. alınırken de söylendi x hanımla çalışacaksınız diye. mesela bir şey çözmeye çalışıyoruz geliyor ha o öyle değil diyor kendi kendine bir şeyler yapmaya çalışıyor yapamıyor da bende yapacak diye öyle bekliyorum
 
diyorum ya sakınmadan bütün işi öğrettim sorumluluk verdim, tutup şikayet eder gibi özlük dosyaları tam değildi ben tamamladım demesi ne alaka? sinirimi bozdu sabah sabah

Hangi bölümde çalışıyorsun ?

Lojistik firmalarını biliyorum. Hangi departman ?

Muhasebe falansa zaten tavırlar genel olarak hep böyledir.
Size yardımı olup yükünüzü hafif hale getirecek kısımları öğretin ama bütünü göstermeyin o tip kişilere.
Herkes emeği ile bulsun.
Ben ilk işe başladığımda 6 ay kimse iş göstermedi 6 ay.
 


O zaman size destek degil köstek oluyor.
Mudurunuzle konussaniz? Beklentiyi karsilamayan bir personeli ya saglam uyarip bir sans daha vereceksiniz. Ya da yollari ayirin.
 
Bence çokta alttan almayın
 
sonra napti
 
İyi aferin sana deseydiniz herkesin önünde.. Ben direk böyle derdim benimde derdim bu asla içimde tutamıyorum illa lafımı batiricam
 

muhasebe :) zaten şu saatten sonra benden hiç bir şey görmez
 
O zaman size destek degil köstek oluyor.
Mudurunuzle konussaniz? Beklentiyi karsilamayan bir personeli ya saglam uyarip bir sans daha vereceksiniz. Ya da yollari ayirin.

kızın veriminden memnunum ama kendi konumumu hiçe saymasına müsaade etmem. şimdi asıl müdürümüze gidip bir şey desem hem kıza haksızlık hem işlerim aksar.. bir de gerçekten personel bulamadık kaç kişi gelip gitti öğrenemediler.

kendisi farketti benim tavır aldığımı bundan sonra da böyle olacağım, duracağı yeri bilmeli.
 

Evet eksik olan dosyaları tamamlama görevini de x e verdim deseydin keşke orda da yerini bilseydi :/
 
Bu tavir benim gazabimi haketmistir.ama bugun iyi gunumdeyim ve kotu bisiy yazamicambencr is bolumu yapin mudurun dedigi gibi ve herkes isini yapsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…