iş yeriiii

teşekkür ederim yorumunuz için doğrusu dediğiniz gibidir belkide sabredicem
En fazla 2-3 ay yaparsin.
Isi ogrenince herkes kendi isini kendi gorur.
Siz bide sadece gunluk 1 saatlik ugrasiyormussunuz.
Ben hergun angaryayla ugrasiodum.
Sabahtan aksama kadar.
Sabret cnm. Ben sabrettim istedigim yerdeyim. Sende olmak istedigin makamda olursun ins Allah yardimcin olsun

çok teşekkür ederim inşallah öyle olur :)

Sanırım fazla fotokobı var bu kadarı sızı rahatsız etmış bende arada cekerım ama benı pek rahatsız etmıyor.
Dilersenız bi konusun patronla.

Bence normal bu isleri sizin yapmaniz
Bes kisilik firmanin ofis boyu olmaz cunku
Siz de yetistirilmek uzere girmissiniz bir fotokopi cekmek agiriniza gidiyorsa evde oturun calismayin
İs hayati boyledir hepimiz tecrube kazanma ugruna ayak isi yaptik yok demedik sen ne bekliyordun ki patron kalkip koltugunu sana mi versin? Biraz tahammul biraz sabir biraz had bilmekle kazaniliyor tecrube

sen ne kadar ukala bi cevap vermişsin ya patron koltuğunu mu versin yazmışım ne kadarda çok seviyosun abartmayı yorumunu kendine sakla sen bana hadsiz imasında bulunamazsın

Patronunuz ile konuşmayı denediniz mi ?
Size söylenen ile yaptırılan işin öyle olmadığını 1 saat fotokopi çekerek burada köreldiğinizi söyleyin.
Neticede ne diye alındığınız belli bu yüzden kendinizi savunmaya geçin derim,
Yoksa ihracaat üzerine girmiş olduğunuz bu yolda işi fotokopi çekerek bitirir ve ilerleyemezsiniz ,

kısa bir süre daha sabredip daha sonra görüşmeyi düşünüyorum mutlaka teşekkür ederim yorumunuz için :)

ilk zamanlar olur canım, ben de çalıştığım kurumun tek üniversite mezunu asistanıyım, ama aynı durumlar bende de oluyordu ilk başta

İlk iş deneyiminizse bence itiraz etmeyin ve gocunmadan yapın ve işi öğrenin tecrübe kazanın. İş öğrenip kalifiye eleman olun. hiç bir patron kalifiye elemanına fotokopi çeksin diye ücret ödemez merak etmeyin

ayrıca belirtmek isterim hepimiz tecrübe kazanabilmek adına ne angaryalara eyvallah dedik. Maalesef işler böyle yürüyor. Kendinizi ispatladıktan sonra gerekiyorsa sesinizi çıkarırsınız.

sen ne kadar ukala bi cevap vermişsin ya patron koltuğunu mu versin yazmışım ne kadarda çok seviyosun abartmayı yorumunu kendine sakla sen bana hadsiz imasında bulunamazsın
Ukala cevap vermiyorum tecrubesizken hepimiz yaptik bu isleri diyorum sana kendimi anlatiyorum ben tecrubemi had bilerek sabrederek ve bekleyerek is ogrenerek kazandim sen ne bekliyordun is hayatindan diyorum herkes ilk gunden mudur olacagiz zannediyor sen oyle yapma diyorum anlamiyor musun?muhasebe mezunu binlerce insan var seni neden tercih etsinler bir soyler misin?sabrinla ogrendiklerinle ve ozellikle de is hayatinda kendinden yasca konumca buyuklere ettigin yardimlarla tercih edileceksin aklin varsa bunlari zaten yapar ileride sektorde buyuk biri olursun ne guzel
Bu alinganligi da bir kenara birakip senden buyuk insanlarin tecrubelerine kulak vermelisin

belki böyle bi yorum yapsaydınız tepki vermezdim peki teşekkürler yinede sabredicem muhasebe olarak çalışmıyorum ben belkide söylemek istediklerimi anlatamadım fotokopi çekerim tabi ama etpk fotokopiler bırıkmış die oturdukları yerden rica ediyolar yani insan kendini ezilmiş yada stajyer gibi hissediyo fotokopiciymişim gibi bunu anlatmak istedim ama dayanıcam biraz daha

Sana tavsiyem eger ilk isinse mutlaka minimum bir yili orada doldur ve ogrenebildigin kadar is ogren,sana kendimden ornek vereyim ben sekiz yil once ise basladim yeni mezun muhendis olarak sadece ingilizce biliyordum sonra ispanyolca ve italyanca ogrendim hic alakali olmadigi halde muhasebe ogrendim tahsilata gittim irsaliye fatura bile kestim ama ne oldu sonunda firmanin (300 calisani vardi) tek adami ben oldum,sekreter isi de yaptim ve inan temizlik bile yaptim kendi odamda,cayci hanim beni gormemezlikten gelirdi herkese caylar kahveler giderken bana bakmazdi bile ama ne oldu sonunda firmada kimin calisacagina bile ben karar verdim
Mumkunse kisa sure degil uzun sure bekle maasin hic de fena degil sigortan varsa dert etme sabret bir yil calis orada kazanan sen olacaksin iyi sanslar

ilk iş yerim aklıma geldi. 1 haftacık bir deneyimdi. o bir haftada mutfağı da temizledik çayda koyduk, çeviri yaptım program yazdım... ofis boy da alacaklardı güya. batacaklarını düşündüğüm için işten ayrıldım. 6 ay sonra kapatmışlar zaten.

şimdi yaparmıyım bilmiyorum.

teşekkür ederim tekrar dikkate alıyorum herkesin yorumunu aynı sizdeki gibi çaycı hanımefendi benide görmezden geliyor bazen sinir oluyodum :)

yazılım mühendisi olarak başladığım ilk işimde bulaşık yıkamışlığım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…