Ben şunu anlamadım, siz iki yıldır mı iş öğreniyorsunuz diye aynı masadaydınız da yeni mi ayrı yere geçtiniz? Uzun bir süre değil mi iki yıl? Birkaç ayda bitmez mi o süreçler? Ayrıca işleri göstermeden kendisi yapıyor demişsiniz, onun size işleri hala göstermesi gerekiyor mu, hani iki yıl olmuş siz hiç kendi düzeninizi oturtamadınız mı? Yoksa size işi onun mu aktarması lazım da aktarmıyor mu? Peki şefiniz falan var mı ortamda, yoksa şefiniz bu abi mi? Bir de size herhangi bir şey söyledi mi, bir imada bulundu mu konuyla ilgili?
Bunları hep ortamı anlayıp yapabilecekleriniz hakkında yorum yapabilmemiz için soruyorum.
Her halükarda, sizden ayrıntı gelmezse de, ben de durumu çok masum göremedim. Mesafenizi koruyun, surat asarsa assın dikkate almayın, işinizi iyi yapmaya gayret edin, sadece iş hakkında bir durum olunca iletişime geçin derim. Onun dışında günaydın iyi akşamlar, o kadar, derim.
Bir de bir şefiniz varsa ortamda, sizin hiç sorumluluk alamadığınızı, iş yerinde o abiye hep tabi kaldığınızı, size çok yardımı dokunduğunu, minnet duyduğunuzu ancak şimdiki durumun sizin çalışmanızı biraz etkilediğini vs biraz çıtlatsanız fena olmayabilir gibi geldi.