- 23 Şubat 2017
- 31
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi busrasiyah8814
-
yapar o o kadar kaprisli egoist bencil bir insan ki bayan birde her şeyi sorguluyor çıcuk gibi azarlıyorBi ay erken bi ay geç ne farkedecek ki müdürünüz.Oturup trimester mı hesaplayacak.
amin kesinliklee. Canıma tak ettirdi tripleriOfff Allah kimseye bayan ve sorunlu bir yönetici vermesin!!!
bence söyle. yakında kusma bulantın filan da olabilir. zaten anlar. ki şefin kesin söylerKızlar selam daha önceki konumda iş yerimin stresli bir ortam olduğunu müdürümüzün değişik biri olduğunu söylemiştim. Ben geçen hafta cuma günü şefime hamile olduğumu söyledim Allaha çok şükür sinirimi bozacak tepki vermedi. Tebrik etti falan.. Fakat müdürümüz her şeye karıştığı için şefim her gün bana müdüre ne zaman söyleyeceğiz diyor. Bende 3. ayda söyleyebilirim diyorum o zamanda demesin niye daha erken söylemediniz diye diyor. Ne yapayım kızlar bu durumda? Özel sektör zooor çook zorr. Müdürümüz öyle ki haftada 1-2 akşam geç çıkıp çalışmamızıda istiyor sanki robotuz biz. Doğumdan sonra bilmiyorum burda devam edebilir miyim her gün stres altında çalışmak beni çok yıpratıyor
Bende suan 14 haftalık hamileyim canım daha dün söyledim.. sonucta ilk 3 ay biraz tehlikeli olabiliyo bunu bahane ederek söylemeyebilirsin.. Aynı şey bende de oldu benden başka herkes patrona söylemek için can attı.. maksatları bensiz gececek o 4 ayda patronun düşünceleri onlara kalacak iş yükü.. Ama söyledim rahatladımKızlar selam daha önceki konumda iş yerimin stresli bir ortam olduğunu müdürümüzün değişik biri olduğunu söylemiştim. Ben geçen hafta cuma günü şefime hamile olduğumu söyledim Allaha çok şükür sinirimi bozacak tepki vermedi. Tebrik etti falan.. Fakat müdürümüz her şeye karıştığı için şefim her gün bana müdüre ne zaman söyleyeceğiz diyor. Bende 3. ayda söyleyebilirim diyorum o zamanda demesin niye daha erken söylemediniz diye diyor. Ne yapayım kızlar bu durumda? Özel sektör zooor çook zorr. Müdürümüz öyle ki haftada 1-2 akşam geç çıkıp çalışmamızıda istiyor sanki robotuz biz. Doğumdan sonra bilmiyorum burda devam edebilir miyim her gün stres altında çalışmak beni çok yıpratıyor
Ee 3 aydan önce söylenmez zaten diyip geçersin öyle bir şey olursa.yapar o o kadar kaprisli egoist bencil bir insan ki bayan birde her şeyi sorguluyor çıcuk gibi azarlıyor
Bence söyleyin. Ne olacaksa olsun siz de önünüzü görürsünüz. Akışına bırakın her şeyi. Belki de işi bırakma zamanınız gelmiş hamilelik bahaneymiş.
Öyle der böyle der diye düşünüp kendinizi gereceğinize söyleyin ne derse desin
aynen öyle raha vermezse başka çarem yok zatenSöyleyin vereceği tepki neyse erkenden görürsünüz en azından iş değişikliği vs yapılcaksa erkenden yapılır.
Ee 3 aydan önce söylenmez zaten diyip geçersin öyle bir şey olursa.
söyle gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?