İş yerimde birinden hoşlanıyorum ama.. :(

Canım birlikteyken aynı yerde çalışmak zor olurdu ilerde,böylesi daha iyidir belki.Takma kafana,herşey güzel olsun da,tüm gün birarada olmasanız da olur

maşallah maşallah hep böyle mutlu olursunuz umarım

Bence daha iyi olmuş.
İş yerinde böyle şeyler iyi sonuçlanırsa güzeldir amaaaa
aksi durumda iş ortamı ve kişiler mutlaka etkilenir.
Bu korku ile çoğu kez duyguları açmak kolay olmaz.
Şimdi ayrıldığında bir şekilde, senden hoşlanıyorum gibi basit bir mesaj belki, duygular ifade edilebilir.
İş ortamını etkilemeyecek şekilde olay akışına bırakılabilir.
Bu aslında lise biterken sevdiğini söyleme işi gibidir. Kaybedecek bişey yok koyver gitsin.

ayy cnm çok hoş konu yeni denk geldi şimdi okudum baştan sona okurkende bayağı heycanlandım... İlk anlattıklarına görede dedm ben zaten kendi kendime kesin bi ilgisi vardır diye ki konu sonuna doğruda doğru çıktı... Bi an için olumsuz bi durum gözüksede işten ayrılması, herşeyde bi hayır vardır cnm öyle düşün sonuçta tlf nolarınızı face adreslerinizi almışsınız irtibatınız kesilmiycektir yani ... buna benzer bi konu bndede var aslında ondan dolayıda biraz dikkatimi çekti ...Ahh ahh yalnız bu erkekler ne var da duygularını daha çok belli etmezlerki bnce kızlar bu konuda daha cesaretli en azından kendimden biliyorum tüm aklıma gelen taktikleri denedim düşüncesini öğrenmek için ... senin içinde dua edicem cnm inş. herşey gönlünce ve hayırlısı olur

çok teşekkür ederim tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…