İş yerimdeki durum

Abi-kardeş muhabbetine ne gerek var işyerinde?
Bey ve hanım hitaplarının suyu mu çıktı?
Anaokulu ortamında tam zamanlı çalışan personel olarak hepimiz kadınız, hiç kimseye eşime olan duygularımdan bahsetmiyorum.
Orası işyeri, benim özelimden başkalarına ne?
Sanırım ben fazla mesafeliyim.
Size de iş ortamındaki ilişkilerinizi, diyaloglarınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Haklısınız aslında bey hanım şeklinde hitap etmek en iyisi ama benim bulunduğum yerde herkes birbirine abi diye yada ismiyle hitap ediyor
Kimseyle samimi olmamak gerekiyor, mesafeli olmaya karar verdim

Fark ediliyor işte, normalde bir insan eşinden bahsedince neden hemen kafasını kaldırsın, kaldırınca direk fark ettim. Sonuçta kaç saat geçiriyoruz değişiklik fark ettiğim için yazdım ama inşallah ben kuruntu yapıyorumdur
Böyle şeyleri hiç sevmiyorum
Siz neden eşinizden bahsediyorsunuz. Valla nasıl iş ortamlarınız var bilmiyorum ya. 7 senedir çalışıyorum daha hiç bir iş arkadaşıma sevgilimden bahsetmedim oturup. Kadın arkadaşlarım dahil. Cıvık cıvık samimiyet illa sıkıntı doğurur. Yani sizin olayınız için kocamdan bahsettim kafasını kaldırdı bi duygu göstergesi değil benim için ama size tavsiyem mesafeli davranmanız iş hayatında. İnanın çok faydasını görürsünüz.

Siz neden eşinizden bahsediyorsunuz. Valla nasıl iş ortamlarınız var bilmiyorum ya. 7 senedir çalışıyorum daha hiç bir iş arkadaşıma sevgilimden bahsetmedim oturup. Kadın arkadaşlarım dahil. Cıvık cıvık samimiyet illa sıkıntı doğurur. Yani sizin olayınız için kocamdan bahsettim kafasını kaldırdı bi duygu göstergesi değil benim için ama size tavsiyem mesafeli davranmanız iş hayatında. İnanın çok faydasını görürsünüz.
Biraz samimi herkes, yani ortam öyle
Yani bulunduğumuz yerde salak, dangalak vs gibi konuşan yaşça büyük bir abi var ona bile alıştık
Ben bu durumu garipsemiyorum çünkü alıştım. Ama farklı bir durum hissediyorum bazen belki de ben yanılıyorumdur. Eşimi sevdiğimi söylemem de bir sakınca görmedim. Çalışma hayatı ne kadar zormuş hiç konuşmasan soğuk, suratsız derler, konuşsan böyle saçma şeyler yaşanıyor

Adamın niyeti bozuk veya değil sonuçta sizi huzursuz etmiş.
Abartmadan mesafe koyabilirsiniz.
Tam bilemiyorum niyetini,bazen soğuk oluyor Özellikle yanımda arkadaşlarım olduğu zaman ben herkesi sevmem demeye başladı bu yüzden bunları düşünmeye başladım
neden bu kadar dikkat ediyorsun derseniz. bulunduğumuz yerdeki diğer erkek iş arkadaşlarım gibi davranmadığını hissettim, sadece his
Bulunduğumuz yerde herkes çok samimi ve şaka yapan ve yeri geldiğinde bir sıkıntımız olduğunda paylaştığımız arkadaşlarımız

Back
X