İş Yerimdeki Duvarıma Yaptığım desen

rotus

ATATÜRKÇÜ
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
1.406
0
116
Çanakkale
Kızlar Sıkıntıdan hep aynı duvara bakmaktan bıkmıştım..Yağlı boyayla duvarıma desen yaptım aşağı yukarı 1 ay oluyor bunu yapalı...gelen Öğrenci velileri bayılıyor..Bizim evede yaparmısınız diyenler bile var..Daha öncede oturduğum evede yapmıştım...bir yaptığınızda yıllarca kullanılıyor...ama kendi eviniz olrsa daha iyi olur..Ben kirada Yapmıştım..Bırakıp çıktımsenağlama senağlama

evet mükemmel olmuş mıllet sımdı öyle seylerı yaptırmak için çok para harcıyor ıyı fıkır oldu banada belkı bende yaparım saol

Çok hoş , tebrik ederim çok güzel bir yeteneğiniz var..
Ben iş yerimin duvarına resim çizmeye kalksam şeflerim de beni çizer herhalde..
Zaten çok güzel resimler çizebileceğimi sanmıyorum şey çizerdim mesela
Ben Conan He-man Süperman vücudu kafası ben , düşmanlar da şefler savaşıyoruz ben yeniyorum temalı birşeyler.. :D

nasilya sticker gibi muhtesem otesi bisey olmus ellerinize emeginize fikrinize saglik biraz anlatinda bende yapayip nasil yapiyosunuz:sm_cool:

nasilya sticker gibi muhtesem otesi bisey olmus ellerinize emeginize fikrinize saglik biraz anlatinda bende yapayip nasil yapiyosunuz:sm_cool:

teeşekkürler canım kaydirigubbakcemile3
vallahi canım en küçüklerin siyah yağlı boyala fıça aldım...kurşun kalemle kafadan çizdem..aslında geomeietrik yapıcaktım..sonrada boyadım..her gelen bayılıyor...arkadaşlar eve yaparmısın diyorlar da başkasının evine cesaret edememeeeeeeee..kaydirigubbakcemile3

teşekkürler hepinize arkadaşlar.......
evimdede bahar temizliğine başladım akşamdan akşama bitireyim evimdeki salonada düşünüyorum oraya daha değişik bişeyler boyayacağım onaduda koyarım..... kaydirigubbakcemile3

Çok güzel olmuuuuuş!
Ellerine sağlık!

Çok hoş , tebrik ederim çok güzel bir yeteneğiniz var..
Ben iş yerimin duvarına resim çizmeye kalksam şeflerim de beni çizer herhalde..
Zaten çok güzel resimler çizebileceğimi sanmıyorum şey çizerdim mesela
Ben Conan He-man Süperman vücudu kafası ben , düşmanlar da şefler savaşıyoruz ben yeniyorum temalı birşeyler.. :D

cok güzel olmus a.s.
ellerine saglık

tek kelimeyle harikaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

güzel olmuş...

güzel olmuş...

çok güzel olmuş
bravaaaa

çok hoş olmuş yaa...

süper ellerine sağlık:)

evet mükemmel olmuş mıllet sımdı öyle seylerı yaptırmak için çok para harcıyor ıyı fıkır oldu banada belkı bende yaparım saol

teşekkürler hepinizeeeeeeeee beğenmenize sevindimmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

teeşekkürler canım kaydirigubbakcemile3
vallahi canım en küçüklerin siyah yağlı boyala fıça aldım...kurşun kalemle kafadan çizdem..aslında geomeietrik yapıcaktım..sonrada boyadım..her gelen bayılıyor...arkadaşlar eve yaparmısın diyorlar da başkasının evine cesaret edememeeeeeeee..kaydirigubbakcemile3

:lepi::lepi:Şeniza.s.

Back
X