- 27 Eylül 2015
- 280
- 659
- 103
- Konu Sahibi Tartefille
-
Bir kişinin tek başına yapamayacağı kadar fazla iş yükü var üstümde. Robotmuşum gibi davranılıyor. Ben gelmeden önce ne yapiyorlardi diye merak ediyorum.eger ki kendi işiniz dışında ekstra iş yaptırıyolarsa çıkın gidin.
Bende eskiden biyerde modelist olarak çalışıyodum. Prova mankeni hamile kalınca işten çıktı. sonra yeni prova mankeni bulana kadar bendeb rica ettiler kıyafetleri dener misin diye. ne hikmetse 1 yıl boyunca ha bulduk ha bulucaz diye beni oyaladılar.
Bi sabah ögleden sonra prova yapalım diye plan yapiyolardı yine içimden nah yaparsınız dedim. öglen tatilinde çantamı alıp çıktım. madem öyle alsana :)
Işsiz olmak da zor,biliyorum ama hemen bulamasakta hiç iş yok degil. Işverenleri şımartıyoruz ancaValla işsizikten perişan oldugum için işten istifa etmek bana büyük lüks geldi. O yüzden istifa edin demeye varmiyor dilim
İş yerinde sevdiğim, devamlı gorüştüğum arkadaşlarım var. Benim kulagima kotu birsey çalinir ya da çalinmasi icin soylenir. Moralim bozulur hep. Ne bileyim insanlari yuzustu birakiyormusum hissi olmasa coktan cikmistimIs ortami bu iyilikle ayrilsan sanki yine iyimiydi diyecekler.belki hic farketmeyecek ha guzel ha kavga ederek ayrılmışsın
Aynen yaa etme istifa calis para kazanysn ne guzel ben is bulablmek icin cirpnyrmValla işsizikten perişan oldugum için işten istifa etmek bana büyük lüks geldi. O yüzden istifa edin demeye varmiyor dilim
Almazlar. Bir suru yeni kisi ise aldilar benim bulundugum departmana almadilar. Yeterli goruyorlar demekki. Gercekten sagligimdan olacagim. Butun gun bas agrisi uykusuzluk hatta yemek bile yiyemiyorumSize yardimci bir eleman alsalar,is yukunuz hafiflese. Boyle bir ihtimal var mi? Yoksa eger cikin isten. Dusune dusune siz de saglinizdan olacaksiniz.
valla kimsede kötü konuşmaz. misal benim o çantamı alip gittiğim yerden benim üstüm olan kişiler yıllar sonra bile beni hâlâ ararlar. Çünkü yaptiklarinin farkindalar.Bir kişinin tek başına yapamayacağı kadar fazla iş yükü var üstümde. Robotmuşum gibi davranılıyor. Ben gelmeden önce ne yapiyorlardi diye merak ediyorum.
Valla iyi yapmışsıniz , benimde niyetimde çantamı alıp çikmak ya da işe hiç gitmemek gibi fikirler dönüp duruyor. Ama arkamdan da kotu konuşulsun istemiyorum
valla kimsede kötü konuşmaz. misal benim o çantamı alip gittiğim yerden benim üstüm olan kişiler yıllar sonra bile beni hâlâ ararlar. Çünkü yaptiklarinin farkindalar.
Ama tabi ki ilk bi kaç gün "ay gitti gelmedi" tarzı konuşurlar. kimin umrunda?
Bende çok çalışıyodum. Kendi işimi yapamıyodum ekstra işlerden ögle yemeklerinde bile çalısıyodum yetişsin diye ama bi teşekkür bile eden yoktu.
Ben çooooktan çantamı alıp gitmiştim.
Hatta yarın gitme :) ohhh mis gibi uyu yarın :)
Mecbur gidicem bu hafta da . Hafta basinda duruma bakarak gidip ik. Ile konusmayi dusunuyorumvalla kimsede kötü konuşmaz. misal benim o çantamı alip gittiğim yerden benim üstüm olan kişiler yıllar sonra bile beni hâlâ ararlar. Çünkü yaptiklarinin farkindalar.
Ama tabi ki ilk bi kaç gün "ay gitti gelmedi" tarzı konuşurlar. kimin umrunda?
Bende çok çalışıyodum. Kendi işimi yapamıyodum ekstra işlerden ögle yemeklerinde bile çalısıyodum yetişsin diye ama bi teşekkür bile eden yoktu.
Ben çooooktan çantamı alıp gitmiştim.
Hatta yarın gitme :) ohhh mis gibi uyu yarın :)
Dogru soyluyorsunuz ama herkes çakal kimse tasini elinin altina koymuyor . Departmandan da ben sorumlu gozuktugum icin her problem bana yansitiliyorIsten cikmayin isleri salin gitsin kendi isinizi yapın.
Digerlerini de etrafinizdakilere paylastirin.
Onlar kurtlanip giden yetkiliyi arasinlar donsunler diye.
Isyerini siz mi kurtaracaksiniz.
Fazlaliklari atin sirtinizdan.
Suan yuzyuze konusabilecegim yetkili bu sehirde yok. Ik. Var sadeceEn yetkili kimse onla konuş ya yanıma birini alın ya da ben yokum deyin.
O zaman pazartesi gitme, bugün de söyle son günün olduğunu ve ihbar sürenin dolduğunu.Suan yuzyuze konusabilecegim yetkili bu sehirde yok. Ik. Var sadece
Yanima birini alsinlar cikmam dusuncesinde degilim artik cok sogudum sadece gitmek istyorum
birsaniye düşünmem basar giderim umurumda da olmaz.Merhaba Arkadaşlar,
Eskiden çalışmış olduğum iş yerine ,geçici süreyle diğer il deki şubeye geçmek şartıyla tekrar işe başladım. Fakat işe başlarken ki vaadlerin tutulmaması, işini yeterince iyi yapamayan çalışma arkadaslarının olması, üstüme haddinden fazla iş yükü yüklenmesi sebepleriyle aşırı bunaldım. Üstüne yetkilim tatile gittiginde bu yük ×2 oldu. O bunaltıdayken istifa ettim. Normalde ihbar surem bitmişti, yetkili tatilden dondugunde benimle konustu,saglik sorunlari oldugunu ve yogun bi donem oldugunu o gelene kadar kalmam ricasinda bulundu. Burda ki ayrinti ise sorunlarimi kayda deger gormedi ve kisa surede (bir hafta gibi )geri donecegi soyledi. Ben de sağlık bu dedim tamam dedim.
Ama duyumlarıma gore ise geri donusu daha uzun surebilirmis ve ben asiri derecede bunaldim. Ayrılmak istiyorum artik.
Geceleri işle ilgili problemleri kafama takmaktan uyuyamiyorum.
Sizce hafta başında ik. Departmaniyla gorusup, çıkışımı istemem ayıp olur mu? Sonucta yetkili donmeden çıkmış oluyorum. Kimseyle kötü de olmak istemiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim?
Teşekkürler..
Evet bende musait bir zaman da goruseyim diyorumO zaman pazartesi gitme, bugün de söyle son günün olduğunu ve ihbar sürenin dolduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?