İş yerimden ayrılamıyorum

Tartefille

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
280
659
103
Merhaba Arkadaşlar,
Eskiden çalışmış olduğum iş yerine ,geçici süreyle diğer il deki şubeye geçmek şartıyla tekrar işe başladım. Fakat işe başlarken ki vaadlerin tutulmaması, işini yeterince iyi yapamayan çalışma arkadaslarının olması, üstüme haddinden fazla iş yükü yüklenmesi sebepleriyle aşırı bunaldım. Üstüne yetkilim tatile gittiginde bu yük ×2 oldu. O bunaltıdayken istifa ettim. Normalde ihbar surem bitmişti, yetkili tatilden dondugunde benimle konustu,saglik sorunlari oldugunu ve yogun bi donem oldugunu o gelene kadar kalmam ricasinda bulundu. Burda ki ayrinti ise sorunlarimi kayda deger gormedi ve kisa surede (bir hafta gibi )geri donecegi soyledi. Ben de sağlık bu dedim tamam dedim.
Ama duyumlarıma gore ise geri donusu daha uzun surebilirmis ve ben asiri derecede bunaldim. Ayrılmak istiyorum artik.
Geceleri işle ilgili problemleri kafama takmaktan uyuyamiyorum.
Sizce hafta başında ik. Departmaniyla gorusup, çıkışımı istemem ayıp olur mu? Sonucta yetkili donmeden çıkmış oluyorum. Kimseyle kötü de olmak istemiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim?
Teşekkürler..

eger ki kendi işiniz dışında ekstra iş yaptırıyolarsa çıkın gidin.
Bende eskiden biyerde modelist olarak çalışıyodum. Prova mankeni hamile kalınca işten çıktı. sonra yeni prova mankeni bulana kadar bendeb rica ettiler kıyafetleri dener misin diye. ne hikmetse 1 yıl boyunca ha bulduk ha bulucaz diye beni oyaladılar.
Bi sabah ögleden sonra prova yapalım diye plan yapiyolardı yine içimden nah yaparsınız dedim. öglen tatilinde çantamı alıp çıktım. madem öyle alsana :)

Bir kişinin tek başına yapamayacağı kadar fazla iş yükü var üstümde. Robotmuşum gibi davranılıyor. Ben gelmeden önce ne yapiyorlardi diye merak ediyorum.
Valla iyi yapmışsıniz , benimde niyetimde çantamı alıp çikmak ya da işe hiç gitmemek gibi fikirler dönüp duruyor. Ama arkamdan da kotu konuşulsun istemiyorum

Is ortami bu iyilikle ayrilsan sanki yine iyimiydi diyecekler.belki hic farketmeyecek ha guzel ha kavga ederek ayrılmışsın
İş yerinde sevdiğim, devamlı gorüştüğum arkadaşlarım var. Benim kulagima kotu birsey çalinir ya da çalinmasi icin soylenir. Moralim bozulur hep. Ne bileyim insanlari yuzustu birakiyormusum hissi olmasa coktan cikmistim

Size yardimci bir eleman alsalar,is yukunuz hafiflese. Boyle bir ihtimal var mi? Yoksa eger cikin isten. Dusune dusune siz de saglinizdan olacaksiniz.
Almazlar. Bir suru yeni kisi ise aldilar benim bulundugum departmana almadilar. Yeterli goruyorlar demekki. Gercekten sagligimdan olacagim. Butun gun bas agrisi uykusuzluk hatta yemek bile yiyemiyorum

valla kimsede kötü konuşmaz. misal benim o çantamı alip gittiğim yerden benim üstüm olan kişiler yıllar sonra bile beni hâlâ ararlar. Çünkü yaptiklarinin farkindalar.
Ama tabi ki ilk bi kaç gün "ay gitti gelmedi" tarzı konuşurlar. kimin umrunda?
Bende çok çalışıyodum. Kendi işimi yapamıyodum ekstra işlerden ögle yemeklerinde bile çalısıyodum yetişsin diye ama bi teşekkür bile eden yoktu.
Ben çooooktan çantamı alıp gitmiştim.
Hatta yarın gitme :) ohhh mis gibi uyu yarın :)

Isten cikmayin isleri salin gitsin kendi isinizi yapın.
Digerlerini de etrafinizdakilere paylastirin.
Onlar kurtlanip giden yetkiliyi arasinlar donsunler diye.
Isyerini siz mi kurtaracaksiniz.
Fazlaliklari atin sirtinizdan.

Mecbur gidicem bu hafta da . Hafta basinda duruma bakarak gidip ik. Ile konusmayi dusunuyorum

Isten cikmayin isleri salin gitsin kendi isinizi yapın.
Digerlerini de etrafinizdakilere paylastirin.
Onlar kurtlanip giden yetkiliyi arasinlar donsunler diye.
Isyerini siz mi kurtaracaksiniz.
Fazlaliklari atin sirtinizdan.
Dogru soyluyorsunuz ama herkes çakal kimse tasini elinin altina koymuyor . Departmandan da ben sorumlu gozuktugum icin her problem bana yansitiliyor

Suan yuzyuze konusabilecegim yetkili bu sehirde yok. Ik. Var sadece
Yanima birini alsinlar cikmam dusuncesinde degilim artik cok sogudum sadece gitmek istyorum
O zaman pazartesi gitme, bugün de söyle son günün olduğunu ve ihbar sürenin dolduğunu.

Bana da yıl 2006 senesi öyle olmuştu .
Son raddeye gelmiştim,sorumluluk beni alt üst etmişti.
Daralıyordum ,personelden sorumlu olduğum için -yeri git lan -modum da yoktu. Çünkü elemanlar iş beklerdi.
Zamanla bu beyin yorgunluğu yüzünden hatalar yapmaya başladım,Avrupa siparişleri rafa kalkmaya başladı.
Baktım olacak gibi değil sabah kalktım dedim başlarım işine gücüne ,kapattım teli yattım.
Sabah kalktığımda 40 defa aranmıştım.Telefonu açıncada aramalara devam ettiler,yalvar yakar ne vaadlerle.
Ama gözümde bitmişti artık,önüme altınlar serseler hiç farketmezdi hayatımda hiç bu kadar bir işten nefret etmedim.
Sonra mı ? Her yerde benim başarım konuşuldu ,değersizken değer buldum ...

Ve ayrıldıktan sonra yeniden yaşadığımı hissettim . Dünya diye bir yer varmış...
Benden tavsiye kim ne der ,ne düşünür diye düşünme! Al ceketini çık...Hayatına bak.
Bu hayatta senin sağlığından değerli hiç birşey yok.....

birsaniye düşünmem basar giderim umurumda da olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…