iş yerinde aşırı agresif patron

Birde su taraftan bak seni egiten biri var hatayi herkez yapar daha isin basindasin kendine bukadar stres yapma.
Benim anlamadigim hasta bir insan nasil bukadar size zaman ayiriyor buna kafa yoruyor?

Birde su taraftan bak seni egiten biri var hatayi herkez yapar daha isin basindasin kendine bukadar stres yapma.
Benim anlamadigim hasta bir insan nasil bukadar size zaman ayiriyor buna kafa yoruyor?
hiç bilmiyorum ki, zaten homeoffice evden çalışıyor. Takıyor kafayı bana sabahtan akşama kadar her yaptığım şeye. Aşırı mükemmeliyeçi biri. Değişik bir kelimeyle cümle kursam dahi hemen uyarıyor.Hiç es geçmiyor. Çoğu zamanda aşağılayarak uyarıyor. Kendime olan özgüvenim mahfoldu resmen. 4 yıl o dilin okulunu okudum. Bu kadın sayesinde sanki hiçbirşey bilmiyormuşum gibi hissediyorum

Sabrın sonu selamettir asla vazgeçme...! Belki bi beş sene sonra on sene sonra geriye dönüp baktığında vaybe... neler atlatmisim diyeceksin... daha dun aksam esimin 8 ay once aldi personelle bu mevzuyu konustuk biraz sabır dedik .. sen hic vazgecme sonrasinda onlar senden vazgecmeyecekler :stop:
umarım öyle olur. durum böyle iken kendime olan güvenimi yitirdiğim için başaramıcam hissi geldi.. ve son bir kaç gündür gidip orada oturup işi yapıp, amaan yanlışsada kovulurum alt tarafı rahatlığı geldi

hiç bilmiyorum ki, zaten homeoffice evden çalışıyor. Takıyor kafayı bana sabahtan akşama kadar her yaptığım şeye. Aşırı mükemmeliyeçi biri. Değişik bir kelimeyle cümle kursam dahi hemen uyarıyor.Hiç es geçmiyor. Çoğu zamanda aşağılayarak uyarıyor. Kendime olan özgüvenim mahfoldu resmen. 4 yıl o dilin okulunu okudum. Bu kadın sayesinde sanki hiçbirşey bilmiyormuşum gibi hissediyorum

Bunuda unutmamalisinki o kisinin yerini alacaksin oda isteyerek gitmedi sonucta bir sebebi vardi seni hem kiskaniyor hem yerinde seni görünce baski yapiyor hazmedemiyor güya kendisi cok daha iyi imaji vermek istiyor bir nevi
kendini tatmin etmek icin. Istedigini elde etmis, ne birsey bilmemesi tecrübeli biri olmasan bukadar baski olan bir yerde bir gün bile duramazdin, benden tam destek basaracaksin :)

Back
X